- Jeg fikk sjokk da jeg så hvordan de så ut

Norges materialforvalter tvang spillerne til skifte.

GRØNNE MENN: Håvard Nielsen dekket med grønnmaling fra banedekket under EM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Aserbajdsjan og Norge.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
GRØNNE MENN: Håvard Nielsen dekket med grønnmaling fra banedekket under EM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Aserbajdsjan og Norge. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BAKU/OSLO (Dagbladet): Aserbajdsjan - Norge 0-1

Tre poeng mot Aserbajdsjan er så viktig at det overskygger den ellers ganske middels kampen Norge leverte i Baku i går, men etter de 90 minuttene er det likevel ikke så rart at en bagatell som Norges grønnfargede drakter er en av snakkisene.

Vertene hadde nemlig behandlet gressmatta med et slags middel for å gi inntrykk av en vårfersk plen, men for de hvite norske bortedraktene var behandlingen røff.

Materialforvalter Per Svendsen var den som tok affære i pausen - her måtte det skiftes.

- Jeg fikk sjokk da jeg så hvordan de så ut. Jeg byttet alle før andre omgang, alle fikk rene drakter, men det blir spennende å se om det går av i vask. Jeg har aldri sett maken, sier Svendsen til Dagbladet.

- Det er ikke alle som vil skifte drakt vet du, men denne gangen sa jeg at «vi kan ikke gå ut sånn». Det gikk ikke an, sier han.

TV-sminking Svendsen har alltid med to draktsett når Norge er på tur, og spillerne skal uansett få nye til neste oppgjør. Likevel er han fascinert av det som skjedde, for ingen har gitt noe fullstendig svar på hva som faktisk ble kastet på matta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer