Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg fikk to slag i ansiktet

Forsvarskjempen Alstad fikk røff behandling.

SUPPE: Ida Alstad fikk to smeller og ble liggende på banen. Først i kjeven og så i nesa. - Nå blir det suppe til kvelds, sier Norges forsvarssjef. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
SUPPE: Ida Alstad fikk to smeller og ble liggende på banen. Først i kjeven og så i nesa. - Nå blir det suppe til kvelds, sier Norges forsvarssjef. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer

Norge - Ungarn 25-29

DEBRECEN (Dagbladet): Norge fikk det tøft mot et tent Ungarn. Forsvarskjempen Ida Alstad (29) fikk merke på kroppen at vertsnasjonen ville avslutte hovedrunden med seier foran 5000 tilskuere i Fønix Hall.

- Jeg fikk to slag i ansiktet. Men det er sånn som kan skje. Det var en tøff kamp. Jeg fikk en trykk på nesa og en i kjeven. Så nå tror jeg det blir suppe til kvelds, sier Ida Alstad til Dagbladet.

Juling Alstad ble liggende på banen i smerter ved to anledninger - én gang i hver omgang. Og hun trengte rask behandling.

- Slag gjør vondt, men det er ikke farlig. Det var en kamp der vi måtte prøve en del nytt, så det ble en del tid på benken for meg også. Vi møtte et lag som ga mye juling, og jeg må prøve å gi litt tilbake jeg også, sier Alstad.

Trønderen har vært en av Norges aller beste forsvarsspillere så langt i EM, men det har blitt lite tid i angrep.

Kjenner Sverige - Vil du spille mer framover?

- Den oppgaven tar jeg hvis jeg får tilbudet. Jeg blir gjerne med framover, hvis sjansen byr seg, sier FC Midtjylland-spilleren.

Nå venter Sverige, et lag Alstad kjenner godt.

- Jeg har hele tida sett på Sverige som et av de lagene som har imponert mest. De har ingen spesielle nye spillere, men en rekke gode enkeltspillere og et solid lag.  Jeg kjenner sikkert 70 prosent av spillerne fra dansk serie, så det blir en tøff oppgave, sier Alstad.

Norge møter Sverige i semifinalen fredag. Montenegro - Spania møtes i den andre semifinalen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media