- Jeg fikk vist hva jeg kan

City så Huseklepp mot Rennes.

(Dagbladet.no): Det er ikke de defensive kvalitetene til Erik Huseklepp som gjør at Manchester City er interessert i Brann-vingen. For de lot seg neppe imponere over Huseklepps defensive jobbing mot Rennes i kveld - men offensivt viste han definitivt prov på internasjonalt snitt.

1. omgang startet Huseklepp flere overganger da han drev oppover med ballen i stor fart, han driblet, spilte gjennom Thorstein Helstad, og la også corneren som Azar Karadas stanget i mål.

- Jeg sleit litt med pusten, men det gikk greit offensivt. Jeg fikk vist hva jeg kan, sier Huseklepp til Dagbladet.no.

- Tenkte du på at det satt folk fra City på tribunen?

- Ikke i det hele tatt, sier han.

Aksepterer byttet

Bare 10 minutter etter sidebytte plukket Mons Ivar Mjelde driblevingen av banen, selv om det var en kamp skapt for kontringer.

Huseklepp så ikke fornøyd ut da Mjelde klappet ham på ryggen, men innser at han ikke var god nok defensivt. For på venstrekanten fikk Erlend Hanstveit lite hjelp, og de fleste farlighetene kom fra den siden.

FIKK VIST SEG FRAM: Erik Huseklepp var som vanlig langt bedre offensivt enn defensivt, og ble byttet ut etter 55 minutter mot Rennes. Arkivfoto: SCANPIX
FIKK VIST SEG FRAM: Erik Huseklepp var som vanlig langt bedre offensivt enn defensivt, og ble byttet ut etter 55 minutter mot Rennes. Arkivfoto: SCANPIX Vis mer

- Jeg var ikke bra defensivt. De ville ha mer defensiv trygghet, og jeg aksepterer den avgjørelsen.

- Hvorfor sleit du med pusten?

- Jeg ble veldig fort sliten i dag, men vet ikke hvorfor. Kanskje det har vært for mye stress i det siste, sier han.

Huseklepp synes det var litt bittert med Rennes\' seine utlikning, men er optimist med tanke på å bli blant de tre beste i gruppa.

- Vi kan fortsatt avgjøre alt selv. Vinner vi neste kamp har vi gode muligheter, sier han.

- Jeg fikk vist hva jeg kan