- Jeg filmet ikke mot Beckham

Men Ibertsberger sier det første gule kortet var feil.

(Dagbladet.no): Østerrikes sideback Andreas Ibertsberger var i duell med David Beckham to ganger i løpet av ett minutt etter omkring en times spill på Old Trafford i går.

David Beckham fikk gult kort i begge situasjoner. Engelske medier antydet umiddelbart at østerrikeren hjalp godt til for å få Beckham av banen.

- Det første var feil

Ibertsberger tar til motmæle. Men han synes dommeren var for streng med Englands kaptein i den første situasjonen: En hodeduell der Beckham var høyt oppe med albuen.

- Det første gule kortet dommeren ga Beckham skulle ikke ha kommet. Det var en ordinær duell. Vi gikk begge etter ballen. Ja, han var litt borti meg, men det er slik som skjer, og det skulle ikke vært gult kort. Det var en feil av dommeren, sier Ibertsberger ifølge Sky Sports.

Den andre situasjonen, der Beckham felte ham på vei inn mot Englands straffefelt, mener imidlertid Ibertsberger at var et frispark.

- Beckham tok beina mine, og jeg kunne ikke løpe. Han berørte meg, og det var frispark, men jeg filmet ikke om det er det han sier, hevder Ibertsberger.

Sarkastisk gest?

FILMING? David Beckham mente han trakk seg fra duellen. Andreas Ibertsberger sier han ble truffet da Beckham fikk sitt andre gule kort mot Østerrike. Foto: Reuters/Scanpix
FILMING? David Beckham mente han trakk seg fra duellen. Andreas Ibertsberger sier han ble truffet da Beckham fikk sitt andre gule kort mot Østerrike. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Da Beckham hadde summet seg før intervjuene etter kamp, sa han i alle fall at han syntes det første kortet var strengt, og det andre enda strengere. I intervjuet med Sky Sports kommer han i alle fall ikke med noen direkte beskyldninger om filming.

Men i kampens hete, rett etter at han hadde fått det røde kortet, gikk Beckham bort til Ibertsberger og rakte ham hånda. Det kunne se ut som en sportslig gest, men Ibertsberger oppfattet ham ikke slik.

- Han rakte meg hånda og sa «Godt gjort». Var han sarkastisk? Kanskje, kanskje. Mistet Beckham besinnelsen? Kanskje var det sinne der, spekulerer Ibertsberger.

BILLIG? Denne hodeduellen var helt grei, mener både Beckham og Ibertsberger.
SARKASTISK?</B> - Beckham tok hånda mi og sa «godt gjort», sier Ibertsberger.