KAN VINNE TRE TITLER: Stefan Johansen, Ronny Deila og Celtic kan være på vei mot en sjelden trippel i Skottland.
Onsdag står Partick Thistle på motsatt banehalvdel for serielederne. Kampen blir Celtics første i serien på over to uker etter seirer i ligacupen og den skotske FA-cupen. Foto: REUTERS/Russell Cheyne/NTB Scanpix
KAN VINNE TRE TITLER: Stefan Johansen, Ronny Deila og Celtic kan være på vei mot en sjelden trippel i Skottland. Onsdag står Partick Thistle på motsatt banehalvdel for serielederne. Kampen blir Celtics første i serien på over to uker etter seirer i ligacupen og den skotske FA-cupen. Foto: REUTERS/Russell Cheyne/NTB ScanpixVis mer

- Jeg føler at vi er på vei mot å gjøre noe spesielt

Stefan Johansen om Celtics muligheter til sjelden trippel.

Stefan Johansen, Ronny Deila og Celtic kan være på vei mot en sjelden trippel i Skottland.

Onsdag står Partick Thistle på motsatt banehalvdel for serielederne. Kampen blir Celtics første i serien på over to uker etter seirer i ligacupen og den skotske FA-cupen.

I løpet av klubbens 127 år lange historie har de kun tre ganger klart å vinne både de hjemlige cupene og ligaen samme år, men Johansen er sterk i troen på at det tallet blir høyere etter inneværende sesong.

- Jeg føler at vi er på vei mot å gjøre noe spesielt, sier 24-åringen.

- Vi er i en finale (ligacupen) og vi er i kvartfinalen i den skotske FA-cupen. Ligaen kommer til å bli tøff, men vi er med i alle turneringer og det viktigste blir å ta en kamp av gangen, fortsetter han.

Nordmannen står bokført med seks scoringer og sju målgivende pasninger i alle turneringer denne sesongen.

Deila-lag De grønne henger også med i europaligaen hvor de møter italienske Inter i 16-delsfinalen senere denne måneden.

- Vi har lyst til å gå så langt som mulig der også, men vi vet det blir tøft, sier Johansen.

Med seier over Partick Thistle onsdag, blir luken ned til Aberdeen på annenplass tre poeng. I tillegg vil Deilas mannskap ha én kamp til gode.

- Vi begynner å se ut som et Deila-lag, og det gjør meg glad. Jeg elsker å vinne og å utvikle ting i spillet. Det er akkurat det vi gjør nå, sier Deila.

(NTB)