- Jeg føler jeg har gjort en god jobb

Vålerenga står med ni poeng på elleve kamper. Tom Nordlie føler seg likevel ikke presset foran kveldens møte med gamleklubben Odd. - Jeg føler jeg har gjort en god jobb i Vålerenga, sier Nordlie.

Dagbladet møtte en hes Vålerenga-trener etter gårsdagens trening. Nordlie ble sjuk på vei hjem fra kampen mot Rosenborg sist helg.

- Bassen mangler, fleiper Nordlie.

Vi stilte den hese ti spørsmål dagen før oppgjøret mot laget han trente i fjor.

- Hvordan blir det å spille mot gamleklubben?

- Det er klart det blir litt spesielt. Jeg kjenner spillerne godt og har jobbet sammen med dem. Men når kampen begynner er alt det glemt.

- Hva forventer du deg av Odd?

- Jeg regner med at Erik Pedersen blir frimerke på Kjetil Rekdal.

- Hvilket forhold har du til Odd nå?

- Veldig bra. Jeg stikker innom treninga når jeg er i Skien. Jeg får da i hvert fall kaker og kaffe når jeg er der, sier Nordlie og gliser.

- Fornøyd med det du har fått til i Vålerenga?

- Jeg synes jeg og Geir Bakke (hjelpetrener) har gjort en god jobb. Vi har gjort mye med styre og stell og gjort mye med treningskulturen. Det er slike ting som ikke synes på tabellen.

- Får vi se et mer kynisk Vålerenga-lag utover høsten hvis poengene uteblir?

- Nei, vi kommer ikke til å legge om spillestil. Det er ikke slik at man skifter religion over natta.

- Føler du deg presset?

- Nei, jeg er veldig trygg på det vi driver med. Alle i klubben har tro på prosessen. Vi er fortsatt i støpeskjeen og har derfor et mye større forbedringspotensiale enn de som har spilt etter samme mønster i mange år.

- Vi må bare ikke begynne å tenke på resultater. Før sesongen regnet vi med å tape halvparten av kampene. Dette er nok med på å gjøre at det er ro i laget sjøl i motgang.

- Hvor viktig er kampen i dag?

- Jeg tenker ikke sånn. Vi spiller for tre, men uansett hvordan det går, så kan vi ikke få mindre poeng enn det vi har i dag. Det kan ikke bli verre, sier Nordlie.