Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg føler jeg ødela

Bardal knekt etter lagbronsen.

Hadde det vært et hull i bakken, ville Anders Bardal krøpet ned i det i stedet for å motta lagbronsen i skiflygings-VM søndag.

Steinkjerhopperen var nærmest knekt etter å ha skuffet lagkameratene og seg selv med hopp på 177 og 183,5 meter. Det var de to dårligste norske hoppene søndag.

- Det ble jo veldig langt fram til gullet, men jeg føler at jeg ødela for sølvet. Jeg lover at jeg skal komme kraftig tilbake, sa Bardal til NTB.

Under seiersseremonien klarte den norske hoppveteranen ikke å glede seg særlig over bronsen. Han nærmest gjemte seg bak de andre hopperne.

- Han var fryktelig skuffet, men jeg har sett ham verre tidligere, sa assistenttrener Geir Ole Berdahl til NTB.

Berdahl innrømmet at den norske lagledelsen kanskje ikke har vært flinke nok til å holde igjen de norske hopperne da de har villet for mye.

(NTB)

LEI SEG: Anders Bardal holdt seg i bakgrunnen under premieutdelingen i Oberstdorf. Han var fryktelig skuffet etter VM-bronsen. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX
LEI SEG: Anders Bardal holdt seg i bakgrunnen under premieutdelingen i Oberstdorf. Han var fryktelig skuffet etter VM-bronsen. Foto: TERJE BENDIKSBY/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media