- Jeg føler meg kriminell noen ganger

Owen er forberedt på hetsen.

NYE ENGLAND-SJANSER: Michael Owen håper overgangen til Manchester United vil gi ham flere sjanser på landslaget. Foto: EPA
NYE ENGLAND-SJANSER: Michael Owen håper overgangen til Manchester United vil gi ham flere sjanser på landslaget. Foto: EPA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet.no) Michael Owen til Manchester United, det hørtes for noen dager siden like usannsynlig som det nå er et faktum.

Og blant dem som er mest overrasket, er hovedpersonen selv. Han la ikke skjul på at han nesten ikke trodde det han hørte, da han fikk en frokostinvitasjon fra sir Alex Ferguson.

Nå har det gått et par dager, og det har sunket inn - også hos Owen.

HardhudetAngrepsspilleren forteller at han er godt forberedt på den harde medfarten han fort kan få fra skuffede Liverpool-fans, som vil bruke lang tid på å fordøye denne overgangen.

29-åringen forteller nemlig at han har blitt hetset så mye de siste åra at det bare preller av.

- Jeg har antageligvis tatt imot mer dritt de siste par åra enn i resten av karrieren min til sammen. Det er mange folk der ute som kan være ganske slemme eller bitre, sier han til Sky Sports News.- Noen ganger føler du deg nesten som en kriminell, med tanke på hva du må høre. Men som fotballspiller får du alltid den siste sjansen til å gå ut der og vise hva du er god for.

Og mange så nok på Owen som småkriminell tidligere - for han var litt av en måltyv i Liverpool. De siste åra har det derimot gått tyngre. Han har slitt med skader og ikke vært like stabil. Likevel scoret han godt med mål i Newcastle - med tanke på at han har spilt for et lag i motgang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer