- Jeg føler meg overbevist om at de kommer tilbake for fullt

Ekspertene har fortsatt tro på Boasson Hagen og Hushovd.

TROR DE KOMMER TILBAKE: 
Thor Hushovd og Edvald Boasson Hagen har hatt en trøblete vårsesong, men ekspertene tror den negative trenden vil snu.
Foto: Daniel Sannum Lauten / Scanpix
TROR DE KOMMER TILBAKE: Thor Hushovd og Edvald Boasson Hagen har hatt en trøblete vårsesong, men ekspertene tror den negative trenden vil snu. Foto: Daniel Sannum Lauten / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Thor Hushovd og Edvald Boasson Hagen har skuffet på vårsesongen i år, men ekspertene tror de kommer til å snu den negative trenden.

På den andre siden av skalaen har Alexander Kristoff imponert. Han har holdt «podiefart» gjennom hele vårsesongen. Det framhever tidligere proffsyklist Dag Erik Pedersen, TV 2-kommentator Johan Kaggestad og Atle Kvålsvoll, konsulent i Olympiatoppen.

- Kristoff har tatt et kjempesteg. Han bekrefter det han startet på med OL-bronsen i London i fjor. Han har rett og slett kjørt seg inn blant de beste klassikerekspertene, sier Dag Erik Pedersen til NTB.

Atle Kvålsvoll og Johan Kaggestad er helt enig.

Skuffende - Vi må bare fastslå at verken Thor Hushovd eller Edvald Boasson Hagen har slått inn til nå denne sesongen, men nå skal de gjennom fire-fem ukers treningsperiode. De må lade batteriene på nytt og legge et nytt grunnlag. De har begge mye erfaring og vet hva som skal til, så jeg føler meg overbevist om at de kommer tilbake for fullt til neste fase i sesongen, sier Kvålsvoll til NTB.

Johan Kaggestad er delvis enig i dette. Han understreker at Hushovd allerede har vært høyt oppe i år med etappeseier i Tour de Hout-Var og god plassering på den tøffeste etappen i Tirreno-Adriatico, men så slo sykdommen til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer