- Jeg føler meg utrolig skamfull

Ronaldo snakker ut om transvestitt-tabben.

En krangel med kjæresten førte Ronaldo (31) på villspor med tre prostituerte «jenter».

- Jeg ante ikke på noe tidspunkt at de var transvestitter, sier fotballstjernen.

Forrige mandag ble brasilianeren avslørt med buksene nede. Den kneskadde fotballspilleren plukket opp tre «betalingsjenter» på gata og tok dem med til et motell i Rio for å ha sex.

Vel framme oppdaget 31-åringen at trioen var transvestitter, eller menn kledd ut og sminket som kvinner.

- Den verste avgjørelsen jeg har gjort noensinne. Jeg gjorde en stor tabbe da jeg søkte meg inn i dette. I ettertid har jeg grått mye, og jeg føler meg utrolig skamfull, sier Ronaldo i sitt første intervju etter den pinlige mandagskvelden.

Ble rasende

Den fatale kvelden ble innledet med en krangel mellom Ronaldo og kjæresten.

- Det handlet om en filleting og endte med overskrifter over hele verden. Dette vil forfølge meg resten av livet. For sensasjonspressen har dette vært større enn fotball-VM, slo 31-åringen fast i intervjuet med TV-kanalen Globo søndag.

Kjæresten Maria Beatriz «Bia» Anthony ble rasende da Ronaldo lettet på sløret.

- Først kjeftet hun på meg, men senere har hun støttet meg. Naturligvis er det vanskelig for henne å tilgi. Vi vet ikke hva framtiden bringer, hevder Ronaldo.


- Jeg føler meg utrolig skamfull

Utpressing

Ronaldo har politianmeldt en av transvestittene for utpressing.

- Da vi kom fram til motellet, ble jeg klar over at de var transvestitter. Jeg forsøkte å avslutte det hele og reise hjem, men da startet utpressingen. Jeg ønsket å betale det vi hadde avtalt på forhånd. To av dem aksepterte det, men ikke den tredje, som krevde et absurd beløp (150.000 kroner) for å ikke gå til mediene med historien, påstår den søkkrike fotballstjernen.

- Jeg foretrakk å møte situasjonen framfor å bli presset for penger, sier Ronaldo.

Brasilianeren, som ble kåret til verdens beste fotballspiller to ganger (1996 og 1997), scoret begge finalemålene da Brasil ble verdensmester i 2002. To år tidligere ble Ronaldo og ekskona Milene Domingues foreldre til sønnen Ronald.

Kneskaden har satt ham ut av spill for italienske Milan siden mars. Ronaldo ventes tilbake på fotballbanen en gang i løpet av høsten.

(NTB)

<B>SE, JEG ER PÅ TV:</B> Transvestitten Albertine følger med på en TV-sending. Ifølge Ronaldo godtok to av tre transvestitter at han betalte det som var avtalt på forhånd, mens den tredje krevde 150 000 kroner for å ikke gå til mediene med episoden.
<B>UTHENGT OVER HELE VERDEN:</B> Ronaldo sier han er skamfull og har grått mye.