- Jeg føler nesten at sesongen har gått altfor fort

Lars Elton Myhre merker klar framgang.

FOR FORT: - Jeg føler nesten at sesongen har gått altfor fort. Det var fullt trykk i januar, og etter det har det nesten ikke vært renn, sier Lars Elton Myhre. Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix
FOR FORT: - Jeg føler nesten at sesongen har gått altfor fort. Det var fullt trykk i januar, og etter det har det nesten ikke vært renn, sier Lars Elton Myhre. Foto: Stian Lysberg Solum / ScanpixVis mer

- Jeg føler nesten at sesongen har gått altfor fort. Det var fullt trykk i januar, og etter det har det nesten ikke vært renn, sier Lars Elton Myhre.

Han kjører bare slalåm, og nå gjenstår det to renn for ham i verdenscupen. Det er rennet i Kranjska Gora til helgen og verdenscupfinalen i Schladming neste helg.

- Egentlig mener jeg at sesongen min har vært bra. Fortsatt har jeg muligheten til å pynte på statistikken min, men det har vært klar framgang i år sammenlignet med i fjor, forteller Myhre til NTB.

Motivert Myhre sier også at målet hans i år var å komme tilbake i verdenscupen med en skikkelig ranking, og dersom han skal nå denne målsettingen, er han avhengig av en god avslutning.

- Jeg håper det skal bli så bra i Slovenia denne helgen at målet blir nådd, sier han, samtidig som han legger til at han mener sesongen har vært ganske morsom.

- Hva med fortsettelsen?

- Jeg har både lyst og motivasjon til å kjøre videre, men foreløpig har jeg vært mest opptatt av det som skjer nå, så jeg har ikke tenkt så mye på hva som skjer etter sesongen, sier Myhre.

Kun slalåm - Neste år er det VM og i 2014 er det OL i Sotsji. Det er alltid store mål å gå inn for, og målet mitt må bli å komme i posisjon til å gjøre det bra i de mesterskapene, sier Myhre, som vet at han både må få plass på det norske verdenscuplaget og få på plass nye utstyrsavtaler for å være med videre. Begge deler virker å være godt innen rekkevidde.

- Blir det bare slalåm på deg neste år også, eller kommer du til å utvide repertoaret?

- Nei, slik jeg tenker nå, så blir det til at jeg kun satser slalåm. Dersom det skal bli til noe, må jeg satse for fullt på det jeg har tro på, og det er slalåm, sier Lars Elton Myhre før helgens slalåm i Kranjska Gora.

(NTB)