- Jeg følte meg ikke spesielt smart

Slik dukket sportsreporter Pål Gordon Nilsen opp på direkten.

TULLEHYLLER WIGGINS: Pål Gordon Nilsen stilte i dag med kinnskjegg under sending. Det hadde han klippet ut av en britisk avis. Foto: Grab fra NRK
TULLEHYLLER WIGGINS: Pål Gordon Nilsen stilte i dag med kinnskjegg under sending. Det hadde han klippet ut av en britisk avis. Foto: Grab fra NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den britiske syklisten Bradley Wiggins utklasset i dag konkurrentene, da han vant temporittet og innkasserte sitt fjerde OL-gull.

Ikke lenge etter dukket NRKs sportsreporter Pål Gordon Nilsen opp i studio med falskt kinnskjegg festet til ansiktet.

Tilfeldig? Selvfølgelig ikke.

Populære koteletter Nilsen har merket seg at Wiggins er ekstremt populær i hjemlandet.

Det har heller ikke gått upåaktet hen at syklistens kinnskjegg er blitt gjenstand for enorm oppmerksomhet. «Kotelettene» har blitt Wiggins varemerke.

- Da vi dro på jobb så vi at et par-tre aviser hadde bilder der du kunne klippe ut kotelettene. Vi satt med avisene og tenkte at vi kunne gjøre noe moro med det. Vi ville lage litt liv og røre i dagsendingen, gjøre noe uventet, forteller reporteren til Dagbladet.

Klippet som bare rakker'n Før rittet startet lovet Nilsen at han skulle stille på tv med kinnskjegg dersom Wiggins vant landeveisrittet.

- Da vi skjønte at han kom til å vinne, klippet vi som bare rakker'n. Vi ville skape litt humør og glede, det er nok alvor i OL, sier han. - Jeg er en type som liker å tulle litt. TV kan fort bli veldig alvorlig, men i dagsendingene er det rom for at man kan være litt mer personlig. Jeg synes det er kult om folk kan få se en litt annen side av meg enn den alvorlige sportsreporteren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer