- Jeg følte meg pissa på

Northug om spurtseieren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

RØROS (Dagbladet): Petter Northug viste hele Norge at han er tilbake for fullt. I den siste bakken på ankeretappen i NM-stafetten klinte han til, parkerte Lyns Hans Christer Holund, for så å vente på ham på toppen av bakken.

Inne på skistadion spurtet Northug fra Holund igjen og vant lekende lett.

Arrogant, mente mange, men også definitivt et show.

- Det er mer arrogant det Holund gjør, at han lar meg gå for så å hente meg på en sånn måte. Jeg følte meg i hvert fall pissa på, sier Petter Northug etter løpet.

Holund selv smiler lett når han hører hva Northug sier om avslutningen. Lyn-løperen skjønte umiddelbart at Northug var sterkere enn ham da han rykket i bakken. At han ventet på ham på toppen tente ikke akkurat håpet hans om seier heller.

- Jeg skjønte jo tegninga ganske tidlig. Han er ganske enkelt bedre enn meg, så det at han sier at han ble pissa på er vel det man kaller ironi, sier Holund.

- NM er til for å lage show, dette er bare morsomt, sier Northugs tidligere trener, nå sportslig leder i Holunds klubb Lyn, Eirik Myhr Nossum.

Både Nossum og Holund var strålende fornøyd med at de tok sølvet, og at de tapte spurten mot en Petter Northug i gryende VM-form skygget ikke over den gleden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer