- Jeg følte meg uønsket i City

Nå håper Ireland å få karrieren tilbake på rett kjøl i Villa.

OPPGITT: Stephen Ireland hadde vært i Manchester City siden han var 15, men etter at Roberto Mancini overtok for Mark Hughes, følte Stephen Ireland seg uønsket i klubben.Foto: SCANPIX/AP Photo/Jon Super
OPPGITT: Stephen Ireland hadde vært i Manchester City siden han var 15, men etter at Roberto Mancini overtok for Mark Hughes, følte Stephen Ireland seg uønsket i klubben.Foto: SCANPIX/AP Photo/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Han hadde vært i Manchester City siden han var 15, og ble senest for to sesonger siden kåret til årets spiller i klubben, men da Mark Hughes måtte forlate managerjobben like før jul i fjor, ble framtidsutsiktene til Stephen Ireland radikalt endret.

I likhet med Craig Bellamy, som nå har gått på lån til Championship-klubben Cardiff, fant Ireland seg aldri til rette under Roberto Mancinis ledelse. Dermed endte City-karrieren med at han ble brukt som mellomlegg for å få gjennomført overgangen til James Milner fra Aston Villa.

Nå letter iren, som fyller 24 år førstkommende søndag, på sløret om hvordan den siste tiden i City fortonet seg.

- Jeg følte meg uønsket i Manchester City. Det føltes som å stange hodet i murvegg, med tanke på innsatsen jeg hadde lagt ned på trening. Jeg var henvist til å trene med reservelaget og jobbet hardt i styrkerommet for å holde meg i aktivitet så mye som mulig, sier Ireland, ifølge Sky Sports.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer