- Jeg følte meg uønsket i City

Nå håper Ireland å få karrieren tilbake på rett kjøl i Villa.

<strong>OPPGITT:</strong> Stephen Ireland hadde vært i Manchester City siden han var 15, men etter at Roberto Mancini overtok for Mark Hughes, følte Stephen Ireland seg uønsket i klubben.Foto: SCANPIX/AP Photo/Jon Super
OPPGITT: Stephen Ireland hadde vært i Manchester City siden han var 15, men etter at Roberto Mancini overtok for Mark Hughes, følte Stephen Ireland seg uønsket i klubben.Foto: SCANPIX/AP Photo/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Han hadde vært i Manchester City siden han var 15, og ble senest for to sesonger siden kåret til årets spiller i klubben, men da Mark Hughes måtte forlate managerjobben like før jul i fjor, ble framtidsutsiktene til Stephen Ireland radikalt endret.

I likhet med Craig Bellamy, som nå har gått på lån til Championship-klubben Cardiff, fant Ireland seg aldri til rette under Roberto Mancinis ledelse. Dermed endte City-karrieren med at han ble brukt som mellomlegg for å få gjennomført overgangen til James Milner fra Aston Villa.

Nå letter iren, som fyller 24 år førstkommende søndag, på sløret om hvordan den siste tiden i City fortonet seg.

- Jeg følte meg uønsket i Manchester City. Det føltes som å stange hodet i murvegg, med tanke på innsatsen jeg hadde lagt ned på trening. Jeg var henvist til å trene med reservelaget og jobbet hardt i styrkerommet for å holde meg i aktivitet så mye som mulig, sier Ireland, ifølge Sky Sports.

Han mener at han på ingen måte er alene om å ha følt det på samme måte i en klubb der det er trangt om plassen på flere måter med mange store egoer i den samme garderoben.

- Situasjonen jeg befant meg i har utvilsomt skjedd med mange i Manchester City, med tanke på alle de høyt profilerte spillerne i klubben, poengterer Ireland.

Etterhvert som det ble stadig mer benkesliting, følte han mer og mer apati overfor hva som foregikk i klubben.

- Da jeg satt på benken i City, følte jeg meg ikke som en del av laget. Jeg var verken lykkelig eller trist om vi tapte kamper, sier han.

Nå håper midtbanemotoren at karrieren kommer på rett kjøl igjen i Aston Villa.

- Jeg er fortsatt ung, og forhåpentligvis vil Villa få det beste ut av meg. Derfor ser jeg fram mot denne sesongen, understreker han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer