- Jeg forandrer meg ikke

Og snart kommer Mourinhos egen versjon.

(Dagbladet.no): Chelsea og Jose Mourinhos oppførsel de siste ukene skal opp til høring i UEFAs disiplinærkomité torsdag neste uke. Men hvis noen tror at Mourinho tar anklagene om å ha brakt fotabllen i vanry inn over seg, må de tro om igjen.

- Jeg er helt sikker på å bli frikjent, sier Mourino på selvsikkert vis.

UEFA har tre saker på Mourinho, alle i forbindelse mellom det første møtet mellom Chelsea og Barcelona i åttedelsfinalen i Champions League.

 • Mourinho påstår at Barcelonas manager Frank Rijkaard var i garderoben til dommer Anders Frisk i fem minutter i pausen. UEFA mener Mourinho lyver, enkelt og greit fordi en av deres representanter under kampen var sammen med dommertrioen hele pausen. Anders Frisk la senere opp på grunn av drapstrusler som kom etter kampen.
 • Chelsea kom for sent ut etter pausen. En mindre forseelse, men likefullt straffbart i fotballen.
 • Chelsea og Mourinho nektet å delta på pressekonferansen etter kampen.

  - Jeg har alltid vært sånn. Helt ærlig, jeg vil ikke forandre meg. Jeg vil slutte som manager om 12, 13 år, da skal jeg være akkurat som jeg er i dag, lover Mourinho ifølge PA.

  Og om det betyr flere skandaler, så er ikke det noe som går inn på den kontroversielle portugisiske manageren.

  - Så lenge jeg er elsket av mine egne, så kan andre si hva de vil. Det er sånn jeg er.

  Mourinho kommenterer overhodet ikke neste ukes høring, men lover å komme med en fyldig redegjørelse for sine meninger når advokatene har gjort sitt.

  - Jeg har mine egne tanker, og de skal dere få høre når advokatene sier at jeg kan snakke.

FORTSETTER: Jose Mourinho lover å fortsette som før. Og da mener han sikkert at han fortsetter å vinne titler også. I sine to år i Porto vant han fem titler, blant annet UEFA-cupen og Champions League. Her løfter han ligacuptrofeet med Chelsea.