- Jeg forelsket meg i de guttene

Flere superstjerner er hentet inn til OL-fotball i London. Stig Torbjørnsen tror fortsatt på Spanias unggutter.

DEN NESTE GENERASJONEN: Det spanske U21-landslaget tok et imponerende EM-gull i fjor sommer. Et år etter jager de OL-lykke i London. Foto: SCANPIX/AFP/ HENNING BAGGER /
DEN NESTE GENERASJONEN: Det spanske U21-landslaget tok et imponerende EM-gull i fjor sommer. Et år etter jager de OL-lykke i London. Foto: SCANPIX/AFP/ HENNING BAGGER / Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
ol-logo

OL Tokyo

2020

(Dagbladet): Herreturneringen i fotball har aldri vært blant høydepunktene i OL for oss her i Norge.

Kanskje mest fordi vi selv ikke har vært med siden Los Angeles 1984, men trolig også fordi de store stjernene heller tar ferie enn å spille i et av de minst prestisjetunge landslagsmesterskapene.

Men er det litt annerledes i år?

I OL i London stiller vertsnasjonen med et samlet Team GB, med spillere som Craig Bellamy, Ryan Giggs, Micah Richards i et storbritisk mannskap.

Brasil har med stjerner som Thiago Silva, Marcelo, Neymar, Hulk og Pato, Uruguay stiller med Edinson Cavani og Luis Suarez blant de overårige deltakerne (man kan ha med tre over 23 år).

Og Spania, regjerende U21-europamester, en av de største favorittene, har David de Gea i målet bak spillere som Javi Martinez, Jordi Alba og Juan Mata.

Fantastiske Spania Talentspeider Stig Torbjørnsen gleder seg til å se spanjolene i aksjon etter å ha fulgt herjingene deres i EM i Danmark.

- Jeg forelsket meg i de guttene, sier han til Dagbladet.

- Det var rett og slett imponerende og et av de beste lagene vi har sett på lang, lang tid. Og dette var i fjor, etter den tid det har jo flere av spillerne blitt enda bedre, Javi Martinez, Iker Munain, Adrian Lopez. De gutta har egentlig spilt seg bedre, og det borger for kvalitet og et favorittstempel, sier Torbjørnsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer