- Jeg forstår at folk vil se på Ligue 1 som en kamp mellom Monaco og PSG

Monaco ikke ferdig med kjøpefesten.

NYE LAGKAMERATER: Radamel Falcao er en av mange nyinnkjøpte spillere i klubben, men vil få noen nye lagkompiser fram mot seriestart. Foto: REUTERS/John Vizcaino / NTB Scanpix
NYE LAGKAMERATER: Radamel Falcao er en av mange nyinnkjøpte spillere i klubben, men vil få noen nye lagkompiser fram mot seriestart. Foto: REUTERS/John Vizcaino / NTB ScanpixVis mer

Nyopprykkede Monaco har svidd av over 1 milliard kroner på spillerkjøp i sommer, men er langt ifra ferdig på overgangsmarkedet.

Klubben fra det lille fyrstedømmet har allerede hentet etablerte fotballnavn som Radamel Falcao, Ricardo Carvalho, James Rodriguez og João Moutinho. Likevel er ikke Monaco-trener Claudio Ranieri fornøyd.

Den tidligere Chelsea-manageren mener laget hans mangler et par spillere til for å kjempe i toppen av fransk fotball, skriver aftonbladet.se.

- Klubbens mål er å ende blant de tre beste lagene neste sesong, men vi mangler fortsatt noe. Troppen har forandret seg mye siden i fjor. Vi er blitt sterkere, men er ikke komplett ennå, sier Ranieri til Corriere dello Sport.

- Vi er fortsatt langt bak PSG, selv om jeg forstår at folk vil se på Ligue 1 som en kamp mellom oss og dem. Vi har en ambisiøs president og mye penger, legger italieneren til.

Kastes ut? Monaco vant fransk 2. divisjon sist sesong. Den russiske milliardæren Dmitrij Rybolovlev har eid klubben siden 2011. Han skal være god for 54 milliarder kroner.

VIL HANDLE MER: Claudio Ranieri vil styrke troppen, for å være med å kjempe om en topp 3-plassering. Foto:  AFP PHOTO / JEAN-FRANCOIS MONIER / NTB Scanpix
VIL HANDLE MER: Claudio Ranieri vil styrke troppen, for å være med å kjempe om en topp 3-plassering. Foto: AFP PHOTO / JEAN-FRANCOIS MONIER / NTB Scanpix Vis mer

Den elleville satsingen faller ikke i god jord hos resten av den franske ligaen. Konkurrentene liker spesielt dårlig at Monaco-spillerne slipper å betale inntektsskatt på sine store millionlønninger i fyrstedømmet.

Den franske ligaen har derfor pålagt Monaco å flytte sitt hovedkontor til Frankrike slik at klubben følger samme skatteregler som alle andre. Hvis ikke flyttingen skjer innen kommende vår, blir klubben kastet ut av seriesystemet.

Monaco har brakt avgjørelsen inn for retten.

(NTB)