- Jeg forsto at situasjonen var alvorlig

Fernando Torres fryktet at han ville gå glipp av EM.

FRYKTET EM SKULLE RYKE: Da Torres ble vraket til en privatlandskamp, fryktet han at drømmen om EM var over. Foto: AFP PHOTO / ALEXANDER KLEIN/NTB scanpix
FRYKTET EM SKULLE RYKE: Da Torres ble vraket til en privatlandskamp, fryktet han at drømmen om EM var over. Foto: AFP PHOTO / ALEXANDER KLEIN/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fernando Torres håper han kan takke landslagssjef Vicente del Bosque for tilliten med storspill for Spania i EM-sluttspillet.

Torres har slitt med å finne nettmaskene etter overgangen til Chelsea for over et år siden, men stjernespissen håper scoringsformen er på plass i EM. For fire år siden avgjorde han EM-finalen mot Tyskland.

- Vicente har vist meg tillit, og jeg må vise ham at jeg er klar for å spille når han mener det er nødvendig. Jeg håper jeg kan gjøre mitt beste for laget, sier Torres.

Formsvikten i Chelsea-trøyen førte til at Torres ble vraket fra landskampen mot Venezuela i vinter. Da fryktet Torres at han også ville gå glipp av EM.

- Jeg ble utelatt fra troppen, og det var tøft. Jeg forsto at situasjonen var alvorlig. Jeg fikk ikke spilletid i klubben min, og hvis det fortsatte slik, kom jeg ikke til å dra til EM, forteller 28-åringen.

På landslaget står Torres med 27 scoringer på 91 kamper. Under EM håper han på flere nettkjenninger.

- Jeg føler meg opplagt siden jeg ikke har hatt den samme fysiske påkjenningen som de andre, og jeg er i god form. Jeg skulle gjerne ha spilt mer for klubben min, men det viktigste er at alt ordnet seg til slutt, mener Torres.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer