Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg fortjener flere titler enn Messi

Hvem fortjener mest heder av Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi? Svaret gir seg selv om de spør Ronaldo.

RIVALER: Messi og Ronaldo har kjempet om Ballon d'Or i en årrekke. Foto: Matt West / BPI / REX / NTB Scanpix
RIVALER: Messi og Ronaldo har kjempet om Ballon d'Or i en årrekke. Foto: Matt West / BPI / REX / NTB Scanpix Vis mer

Både Messi og Ronaldo har høstet masse lovord for innsatsen på fotballbanen og har vært verdens to beste spillere i en årrekke.

Begge har hentet fem utgaver av Ballon d'Or, men det er ikke nok for Ronaldo. Han vil ha flere, og flere enn Messi.

- Jeg ville elske å vinne Ballon d'Or igjen. Jeg synes at jeg fortjener det, sier portugiseren til den britiske TV-kanalen ITV.

Fantastisk

- Messi er en fantastisk fyr og en fantastisk spiller. Han er i fotballens historiebøker, men jeg burde hatt seks, sju eller åtte Ballon d'Or og over ham på listene, mener Ronaldo.

Den 34 år gamle Juventus-spilleren er kjenner at Lionel Messi er den beste han noen gang har spilt imot. Han mener at de har spilt hverandre gode gjennom karrieren.

- Vi er ikke venner, men jeg har et godt forhold til ham. Vi har delt scene i 15 år, og jeg vet at han har presset meg til å bli en bedre spiller og at jeg har presset ham til å bli en bedre spiller.

Den beste

I tillegg til Ballon d'Or-titlene har Ronaldo vunnet mesterligaen fem ganger. Den tidligere Manchester United- og Real Madrid-spilleren er også blitt europamester med Portugal.

- Jeg mener at jeg er den beste spilleren i historien, og det mener også enkelte supportere. Andre mener noe annet, og da blir jeg plutselig bare nest best. Det betyr ikke noe. Jeg vet at jeg er en av verdens beste spillere gjennom alle tider.

Ronaldo, Messi og Liverpools Virgil van Dijk kjemper om å bli kåret til verdens beste spiller 2019 i regi av Det internasjonale friidrettsforbundet (FIFA). Prisen deles ut i Milano 23. september.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling