COMEBACK?: 
John Carew skal være nær en overgang til Inter. 
Foto:Erik Berglund
COMEBACK?: John Carew skal være nær en overgang til Inter. Foto:Erik BerglundVis mer

- Jeg forventet ikke denne sjansen

Carew nær sjokkerende Inter-overgang.

(Dagbladet): John Carew er på plass i Milano, og skal gjennom en medisinsk test hos storklubben Inter, melder italienske medier i dag.

Sky Italia skriver at Carew landet i Milano tirsdag formiddag.

Milito-erstatter?
Ifølge Gazzetta dello Sport vil Carew tjene 2,4 millioner kroner for å spille ut denne sesongen.

- Jeg er klar, og jeg føler meg bra. Den siste tiden har jeg reist mye, og jeg har også spilt i en film, men nå er jeg klar for å gi alt for Inter. Jeg forventet ikke denne sjansen, men livet er fullt av overraskelser, sier Carew til Gazzetta dello Sport.

Den tidligere landslagsspissen har ikke vært tilknyttet en klubb etter at kontrakten med West Ham gikk ut forrige sesong. Hans forrige obligatoriske kamp er helt tilbake i april i fjor.

Ifølge pressen i Italia er Inter på jakt etter en erstatter for skadde Diego Milito som mister resten av sesongen. Inter skal dermed ha invitert Carew på en fysisk test.

Hvis Carew blir klar for Inter, vender han altså tilbake til serie A ni år etter at han spilte for Roma.

Utelukket ikke comeback
Da Carew snakket med Dagbladet i januar, utelukket han ikke et comeback.

- Fotballen, du skal ikke se bort fra at det blir aktuelt igjen. Akkurat nå er jeg veldig opptatt med andre ting, men jeg er godt trent og fysikken er i orden, så det er ikke uaktuelt at det skjer noe igjen i framtiden, sa Carew til Dagbladet.

Carew snakket blant annet om forholdet til gamleklubben Aston Villa.

- Men jeg skulle gjerne spilt gratis for Villa, jeg, om jeg hadde hatt tid, selv om dette var noe jeg sa litt løst der og da. Aston Villa er klubben min der borte, og jeg har fortsatt et veldig godt forhold til klubben og fansen, sa 33-åringen.

Norske Inter-supportere har derimot ikke tro på nordmannen i Italia.

- Jeg håper det ikke stemmer. Jeg tror ikke Carew er god nok for Inter, en storklubb som oss. Han er over toppen, sier Liridon Rrustemi, president i Inter Club Norvegia til Dagbladet.

- Vi tror ikke Carew er rett som erstatter for Milito, som har etterlatt seg et stort tomrom. Mest sannsynligvis skjer ikke dette, Carew vil ikke være en bidragsyter, vi trenger en erstatter som kan gå rett inn på laget.

Carews rådgiver Per A. Flod har ikke besvart Dagbladets henvendelser tirsdag.