- Jeg frykter ikke for jobben

José Mourinho og Real Madrid er 16 poeng bak Barcelona i ligaen.

(Dagbladet): Real Madrid-trener José Mourinho overrasket mange ved å vrake Iker Casillas i startelleveren mot Malaga i kveld. Det var første gang på ti år at den meritterte keeperen ble vraket fra start, og Mourinho brukte i stedet Antonio Adan (25) mellom stengene.

- Etter min mening er Adan bedre enn Casillas. Slik som kampen utartet seg hadde ikke keeperbytte noe å si for resultatet, sier Mourinho til den spanske avisa Marca.

Det er mange som spekulerer i timingen til keeperbytte. Det har lenge vært snakk om indre uro i Madrid-klubben, og noen tror at vrakingen betyr at portugiseren er på vei bort fra Real Madrid.

Kritiserte spillere Etter cuptapet for Celta Vigo skal manageren ha kritisert sine spillere offentlig, noe som gjorde Iker Casillas forbannet.

- Jeg bet meg i tunga offentlig - for klubbens beste. Om du har noe å si, så si det da til meg personlig, skal keeperen ha sagt til El Pais.

Til tross for den voksende uroen, frykter ikke Mourinho for jobben sin.

- Om jeg frykter for jobben? Nei, og jeg er ikke noe barn. Trenere vet at fotball ikke har noe minne, og bare konsentrer seg om dagen i dag, sier Mourinho til avisa.