- Jeg fulgte hjertet

Tore Andre Flo hadde tilbud fra halve Tippeliagen og flere europeiske toppklubber, men hjertet sa Vålerenga!

(Dagbladet.no): Tore Andre Flo (32) er klar for Vålerenga. Stryningen takket nei til en rekke norske tippeligaklubber i tillegg til flere klubber i italiensk Serie A og andre europeiske serier.

Flo har skrevet under for ett og et halvt år, ifølge VIF.no. Han får draktnummer 23 - akkurat som David Beckham i Real Madrid.

- Jeg gleder meg veldig til å komme i gang for Vålerenga og hadde veldig lyst til dette, sier Flo til Oslo-klubbens hjemmesider.

Flo hadde tilbud fra en rekke klubber, men valgte til slutt å følge hjertet sitt.

- Vi har gått noen runder, men til slutt bestemte jeg meg for å følge hjertet.

Tore Andre Flo ble presentert i pausen i kampen mellom Vålerenga og Odd Grenland i kveld.

Klanen ropte ut av full hals:

FLO, FLO, FLO, FLO

Akkurat som det lød da Tore Andre Flo hadde fast plass på Norges landslag og herjet på Ullevaal.

Klubbdirektør i Vålerenga Kjetil Siem er selvsagt kjempefornøyd med å ha sikret seg spissen som blant annet scoret utlikningsmålet da Norge slo Brasil i VM i 1998.

- Vi har fått en klassespiller til klubben, som virkelig vil spille for oss. Vi ser virkelig fram til å ha en slik spiller det neste halvannet året, sier Siem til klubbens hjemmesider.

SIGNERTE I KVELD: Tore Andre Flo signerer for Vålerenga - med det velkjente gliset over munnen. Kjetil Siem er selvsagt fornøyd.
TIL SIGNERING: Dagbladet fulgte Tore Andre Flo fra han landet på Gardermoen i ettermiddag til han signerte for Vålerenga noen timer seinere.
PRESENTERES FOR KLANEN: Tore Andre Flo presenteres for Klanen i pausen mellom Vålerenga og Odd Grenland.