- Jeg går fortest når jeg trener minst

«Der røyk sprintcupen», tenkte Maiken Caspersen Falla (25), Hun hadde nettopp blitt sjuk for tredje gang i vinter.

LEKEN: Sist sommer skadet Maiken Caspersen Falla kneet i et utdrikninglag. Hun har vært sjuk tre ganger i vinter, og møtte Dagbladet på Lillehammer med oppskrapa knoker etter å ha tryna i ei isete trapp. Hun liker å være litt tøff med seg selv. Kanskjer derfor er hun vinterens beste sprinter. Foto: Tormod Brenna / Dagbladet
LEKEN: Sist sommer skadet Maiken Caspersen Falla kneet i et utdrikninglag. Hun har vært sjuk tre ganger i vinter, og møtte Dagbladet på Lillehammer med oppskrapa knoker etter å ha tryna i ei isete trapp. Hun liker å være litt tøff med seg selv. Kanskjer derfor er hun vinterens beste sprinter. Foto: Tormod Brenna / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var et stykke ut i januar, hun hadde nettopp blitt frisk fra influensaen hun klarte å pådra seg selv om hun var vaksinert. Så lugget det i luftveiene igjen. Da falt humøret.

- Tre runder med sjukdom på kort tid. Det ble litt mye, jeg er jo aldri sjuk ellers, sier Maiken Caspersen Falla.

Vi sitter på fasjonable Lillehammer Hotel, et langt steinkast fra huset Maiken har kjøpt seg i OL-byen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer