- Jeg gidder ikke prate med dem

Kvisvik sint på media etter gjeldsoppslag.

(Dagbladet.no): Raymond Kvisvik forsvant fra Fredrikstad Stadion etter at han i går kveld var med på å sende Vålerenga hjem uten poeng med sin scoring rett etter pause.


Kvisvik ville ikke si ett ord til noen av de større mediene som var på plass, bare lokalavisa Sarpsborg Arbeiderblad fikk en prat med FFK-vingen.

- Jeg gidder ikke prate med dem. For hver artikkel som har stått på trykk, har gjelden min blitt større - ofte også doblet. Det er veldig frustrerende, sa Kvisvik til SA, etter at Fredrikstad tok inn to poeng på Stabæk i gullstriden i Tippeligaen.

Tøffe måneder

Raymond Kvisvik har vært gjennom en tøff tid utenfor banen de siste månedene, og det har vært flere oppslag i de større avisene om hans personlige økonomi.

Dagens Næringsliv skrev i mai at 33-åringens mangemillionerseiendom i Saltnes var i ferd med å legges ut for tvangssalg, på grunn av Kvisviks gjeldsproblemer.

- Det eneste jeg ønsker å si om gjeldssituasjonen min, er at taksten på huset mitt i Saltnes er større enn det gjelden min er. Noe mer gidder jeg ikke å kommentere, sier Kvisvik.

- De siste månedene har vært tøffe for deg?

- Jeg gidder ikke prate med dem

- Det sier seg selv at de har vært det.

Kobles til Sparta Sarpsborg

Fredrikstad-spillerne, med stortalentet Tarik Elyounoussi i spissen, var fulle av ros til Kvisvik etter kampen i går, og tryglet nærmest FFK-ledelsen om å tilby vingen ny kontrakt.

Selv tror den tidligere Brann-profilen at han kommer til å lande på beina uansett hvilken gressbane det er snakk om.

- Jeg tror alle som følger med fotballen i Norge vet hva jeg står for. Jeg kan slå pasninger, jeg kan avslutte - og jeg løper ikke like mye som alle andre. Slik er det. Og de som eventuelt henter meg neste sesong, vil få akkurat dette. Dessuten er det fotballspiller jeg er - og ikke noe annet, sier Kvisvik.

33-åringen har forøvrig vært linket til nettopp Sparta Sarpsborg i lys av Fredrikstads nøling med å tilby ham flere år i klubben.

AVGJORDE: Raymond Kvisvik satte inn andremålet som ga Fredrikstad seieren over Vålerenga i går kveld. Foto: LINN CATHRIN OLSEN/SCANPIX
AVGJORDE: Raymond Kvisvik satte inn andremålet som ga Fredrikstad seieren over Vålerenga i går kveld. Foto: LINN CATHRIN OLSEN/SCANPIX Vis mer
TAKKET FANSEN: Kvisvik tok seg også tid til å takke Plankehaugen etter nye tre poeng hjemme i Fredrikstad.
TAKKET TRENEREN: Og Kvisvik tok Anders Grönhagen i hånda da han fikk hvile kvarteret før slutt. Men den ventende rikspressen utenfor garderoben hadde han, og har han, lite til overs for.