Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Jeg gikk på en smell

Thomas Alsgaard (42) fikk forrige sesong ødelagt av sjukdom. Nå vet han hvorfor.

TILBAKE IGJEN: Etter å ha gått på en smell som trolig skyldes for stor totalbelastning ble forrige sesong helt ødelagt for Thomas Alsgaard. Nå har han nullstilt seg og bygget seg tålmodig opp igjen. Målet er å komme i toppform utover vinteren. Foto: Geir Olsen / Team Leaseplan Go
TILBAKE IGJEN: Etter å ha gått på en smell som trolig skyldes for stor totalbelastning ble forrige sesong helt ødelagt for Thomas Alsgaard. Nå har han nullstilt seg og bygget seg tålmodig opp igjen. Målet er å komme i toppform utover vinteren. Foto: Geir Olsen / Team Leaseplan Go Vis mer

BEITOSTØLEN (Dagbladet:) - Ja, jeg har vel fått noen svar. Det viktigste svaret er at det ikke er noe som helst galt med meg, sier Alsgaard om sesongen da ingenting funket.

Hver gang han følte seg klar for å ta fatt på hardtrening etter en runde med hangling, slo kroppen seg vrang. Han ble småsjuk og orket ikke stort. I alle fall ikke tøff trening.

Det gjentok seg gang på gang, og langløpsesongen på sitt nystartede Team Leaseplan Go gikk i vasken.

Nå er det anderledes. Privatlaget hans står foran sin andre sesong. Og det med en sjef som er mye mer i orden - rent fysisk - enn sist.

Thomas har testet, analysert, og - tror han - fått bukt med problemene.

- De tre årene jeg holdt på med Team United Bakeries ble nok litt tøffe. Jeg ledet laget, jeg hadde familie, jeg hadde nesten full jobb i NRK og jeg skulle trene for å henge med. For å gjøre en lang historie kort så ble det vel for mye.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?