- Jeg gikk vel opp litt i fettprosent

Iversen må ta grep etter ferien.

IKKE I SIN BESTE FORM: Steffen Iversen sier han har gått opp i fettprosent etter fotballferien. Trener Jan Jönsson sier spissen ikke er i sin beste form .Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
IKKE I SIN BESTE FORM: Steffen Iversen sier han har gått opp i fettprosent etter fotballferien. Trener Jan Jönsson sier spissen ikke er i sin beste form .Foto: John T. Pedersen / DagbladetVis mer

Etter fire uker uten trening har Rosenborg tatt grep for å få Steffen Iversen tilbake i god fysisk form, skriver Adresseavisen.

Angriperen ble onsdag kjørt tøft av lagets fysiske trener Geir Håvard Hjelde mens resten av laget gjennomførte den siste gjennomkjøringen til europaligakampen mot Crusaders.

Hele denne uka skal spissen gjennom et spesialopplegg. Iversen er ikke med mot Crusaders, og vil tidligst være tilbake til oppgjøret borte mot Haugesund søndag.

- Steffen er ikke i topp fysisk form. Den må bedres, og derfor kjører vi han hardt, sier trener Jan Jönsson.

- Det er overhodet ingen dramatikk i dette. Det skal bli godt med noen skikkelige treningsdager for å få kroppen litt opp igjen, sier Iversen til Adresseavisen.

Litt av årsaken til at Iversen ikke er i sin beste form er skaden han pådro seg i tåa under en treningsleir i Sverige. Det ga fire uker uten trening.

- Steffen var i bra slag da han kom. Men når han får avbrudd i treningen, legger han på seg og blir litt tyngre. Det vil vi gjerne at han justerer så fort som mulig. Derfor skal vi utnytte dagene godt til å «trimma», og kanskje «slimma», sier Jönsson.

- Jeg gikk vel opp litt i fettprosent etter ferien, men det er nesten av igjen, hevder Iversen.

(NTB)