- Jeg gjemte smokken for lagkompisene

Stuntet virket som han håpet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Da Carlos Tevez scoret vinnermålet mot Birmingham for to dager siden, stappet Manchester United-spilleren en rosa smokk i munnen.

Kanskje ikke det mest sexy en fotballspiller kan gjøre, men argentineren hadde sine årsaker.

Hjemme i Buenos Aires hadde nemlig familien akkurat gjennomført jule- og nyttårsfeiringen. Han ville vise dem - og spesielt datteren Florencia - at de er i hans tanker.

- Bildet er i alle avisene i Argentina og det var det jeg håpet på. Dette betyr at familien min har sett det og da vet de at jeg tenker på dem, sier spissen ifølge The Guardian.

Egen smokkelomme i shortsen

Det er ikke så mange steder på kroppen en spiller kan gjemme en smokk under en kamp. Nå forteller United-spilleren at han ikke hadde den lagret i en svett truse, men i en egen lomme.

- Ingen visste at jeg skulle gjøre dette og jeg passet på at ikke lagkameratene så hva jeg holdt på med da jeg skiftet. Jeg puttet smokken i en lomme på innsiden av shortsen, så alle ble overrasket, avslører argentineren.

Han har feiret scoringer på den samme måten før hjemme i Argentina, og se ikke bort fra at han gjør liknende smokkestunt også i framtida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer