- Jeg gjemte smokken for lagkompisene

Stuntet virket som han håpet.

(Dagbladet.no) Da Carlos Tevez scoret vinnermålet mot Birmingham for to dager siden, stappet Manchester United-spilleren en rosa smokk i munnen.

Kanskje ikke det mest sexy en fotballspiller kan gjøre, men argentineren hadde sine årsaker.

Hjemme i Buenos Aires hadde nemlig familien akkurat gjennomført jule- og nyttårsfeiringen. Han ville vise dem - og spesielt datteren Florencia - at de er i hans tanker.

- Bildet er i alle avisene i Argentina og det var det jeg håpet på. Dette betyr at familien min har sett det og da vet de at jeg tenker på dem, sier spissen ifølge The Guardian.

Egen smokkelomme i shortsen

Det er ikke så mange steder på kroppen en spiller kan gjemme en smokk under en kamp. Nå forteller United-spilleren at han ikke hadde den lagret i en svett truse, men i en egen lomme.

- Ingen visste at jeg skulle gjøre dette og jeg passet på at ikke lagkameratene så hva jeg holdt på med da jeg skiftet. Jeg puttet smokken i en lomme på innsiden av shortsen, så alle ble overrasket, avslører argentineren.

Han har feiret scoringer på den samme måten før hjemme i Argentina, og se ikke bort fra at han gjør liknende smokkestunt også i framtida.

EN MANN FOR SIN SMOKK: Maskulint eller ikke, Carlos Tevez liker å feire scoringer med smokk. Foto: AFP
EN MANN FOR SIN SMOKK: Maskulint eller ikke, Carlos Tevez liker å feire scoringer med smokk. Foto: AFP Vis mer

Carlos Tevez pådro seg også en smell i kampen mot Birmingham, og ble båret av banen. Men det er ikke snakk om noe brudd, så skaden er mindre alvorlig en først antatt.

- Det er bare en liten smell og jeg er tilbake om et par dager. Engelsk fotball er fysisk veldig tøff, og dommerne bør kanskje være litt mer på vakt for jeg blir taklet litt for stygt noen ganger, sier han.

• Les også: Derfor feirer Premier League-spillerne med en «A»

- Jeg gjemte smokken for lagkompisene
VISSTE IKKE NOE: Carlos Tevez forteller at lagkameratene ikke visste noe om smokkestuntet.