Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg gjør alltid jobben

Ingen savnet Rooney da Crouch slo til.

TO AV TRE: Englands Peter Crouch takket for tilliten og sørget for to scoringer mot Hviterussland onsdag kveld. Foto: Kirsty Wigglesworth/Scanpix
TO AV TRE: Englands Peter Crouch takket for tilliten og sørget for to scoringer mot Hviterussland onsdag kveld. Foto: Kirsty Wigglesworth/Scanpix Vis mer

||| (Dagbladet.no): Med Wayne Rooney og Jermain Defoe på skadelista var det flere som forventet seg en slapp engelsk avslutning på VM-kvalifiseringen. Med åtte seire på ni kamper, før kveldens oppgjør, var England allerede kvalifisert til sluttspillet i Sør-Afrika neste sommer.

Men Peter Crouch benyttet sjansen godt og scoret sitt 17. landslagsmål etter bare fire minutter. Engelskmennene hadde flere sjanser, men lyktes ikke flere ganger i en førsteomgang som dabbet ut til pause.

Beckham skapte liv
En usedvanlig hårete David Beckham ble byttet inn etter 55 minutters spill og fikk liv i laget igjen. Hans første involvering var å legge en corner inn i feltet foran Shaun Wright-Phillips som satte inn 2-0 etter 59 minutter.

Kvarteret før slutt viste Crouch seg fram som mannen på rett sted til rett tid igjen. Han puttet ballen i nettet fra kort hold etter en retur på skudd fra Carlton Cole. Like før kampslutt markerte Beckham seg på ny med en skudd i stanga.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha scoret to mål og vi vant kampen overbevisende. Hver gang jeg kommer inn gjør jeg jobben og jeg svikter ingen. Hvis jeg fortsetter med det så håper jeg å få hele kamper, sa en diplomatisk Peter Crouch, melder Sportinglife.

Selv om Crouch scoret to var det David Beckham som ble trukket fram som «man of the match».
- David har den evnen til å plassere ballen på en femøring og han vil alltid ha den fantastiske egenskapen, sier Crouch.

95 prosent sikker på Milan
Det engelske landslaget har dermed ni seire av ti mulige i VM-kvalifiseringen. For en opptur for et lag som ikke deltok i EM i fjor.

HÅRETE, MEN GOD: David Beckham sier det er 95 prosent sikkert at han drar tilbake til Milan. Foto: Scanpix
HÅRETE, MEN GOD: David Beckham sier det er 95 prosent sikkert at han drar tilbake til Milan. Foto: Scanpix Vis mer

Capello hadde gjort seks bytter på laget som tapte for Ukraina og blant annet Gabriel Agbonlahor og Peter Crouch fikk vist seg fram fra sin beste side som spisspar fra start. Også Wayne Bridge og keper Ben Foster gjorde markerte seg positivt.

Beckham viste at han absolutt vil være med til Sør-Afrika. Og han ser ut til å oppfylle trener Capellos krav om å spille for en klubb i Europa.

- Jeg har alltid sagt at jeg vil tilbake til Milan hvis de vil ha meg. De sier nå at de har ønsket meg tilbake siden jeg dro til USA. Det er 95 prosent sikkert at jeg skal til Milan, sier Beckham.

GREP SJANSEN: I Wayne Rooneys skadefravær viste Peter Crouch hva han kan. Foto: EPA/GERRY PENNY
GREP SJANSEN: I Wayne Rooneys skadefravær viste Peter Crouch hva han kan. Foto: EPA/GERRY PENNY Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling