- Jeg gjorde ham til kaptein uten å nøle

Nannskog i sorg over Tor Marius Gromstad.

- EN MAN KUNNE GÅ I KRIGEN MED: Daniel Nannskog skrev i dag et minneord om Tor Marius Gromstad på sin Facebook-side. - Han var en venn og en lagkompis som jeg mer enn bare likte, skriver svensken. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.  
Foto: Thomas Rasmus Skaug  / Dagbladet
- EN MAN KUNNE GÅ I KRIGEN MED: Daniel Nannskog skrev i dag et minneord om Tor Marius Gromstad på sin Facebook-side. - Han var en venn og en lagkompis som jeg mer enn bare likte, skriver svensken. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Etter å ha vært meldt savnet siden lørdag kveld, ble Stabæk-spiller Tor Marius Gromstad i dag tidlig funnet død på en byggeplass i Oslo Sentrum.

Fotballvenner og andre sørgende var tidligere i dag samlet på Nadderud Stadion for å minnes midtstopperen som bare ble 22 år gammel.

Gjorde Gromstad til kaptein
Stabæk-legende Daniel Nannskog kjente Gromstad godt, både som lagkamerat og fra da han trente Stabæks annetlag i fjor. Svensken la i dag ut et minneord på sin Facebook-side, der han fortalte om tingene som gjorde Gromstad til en populær og respektert skikkelse i klubben.

- Jeg er trist over å miste en kompis man har delt så mye med. Trist over å miste en venn som så opp til meg og som alltid var nysgjerrig og ydmyk, en venn og en lagkompis som jeg mer enn bare likte, og som jeg virkelig ønsket skulle lykkes.

- Han var en venn som alltid hadde et smil om munnen da han kom på trening, en venn som var med i gjengen og spilte poker etter treningene, en venn som alltid ga 100 prosent på treningene, en venn man kunne gå i krigen med og vite at man alltid ble støttet.

- En venn som vi kunne gi kapteinsbindet til uten å nøle da jeg var trener, en venn som vi i hele Stabæk-familien kommer til å savne vanvittig mye. Tor Marius, hvil i fred, skriver Nannskog.

I skrivende stund har over 1100 personer trykket «liker» på statusen, og den er også delt av mange. 

Nannskog ønsker ikke å gi noen ytterligere kommentarer til det han har skrevet på Facebook.

16.mai-kamp utsatt
Stabæks bortekamp mot Vålerenga den 16. mai er utsatt på ubestemt tid etter Gromstads bortgang. Dagen før nasjonaldagen er vanligvis en festdag i norsk fotball, men denne gangen blir det fort annerledes.

- NFF sender våre varmeste tanker til Tor Marius Gromstads familie, venner og kollegaer i Stabæk. Dette er en trist dag for norsk fotball, sa fotballpresident Yngve Hallén til NTB tidligere i dag.

BLE BARE 22 ÅR: Stabæk-spiller Tor Marius Gromstad. Foto: Stabæk Fotball
BLE BARE 22 ÅR: Stabæk-spiller Tor Marius Gromstad. Foto: Stabæk Fotball Vis mer