- Jeg gjorde Villas-Boas sint

Nå vil ikke Ancelotti snakke mer om Bale.

SAGAEN SOM IKKE TAR SLUTT: Tiden vil vise hvor sterk kjærligheten mellom Gareth Bale og André Villas-Boas er. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB Scanpix
SAGAEN SOM IKKE TAR SLUTT: Tiden vil vise hvor sterk kjærligheten mellom Gareth Bale og André Villas-Boas er. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Real Madrid har aldri lagt skjul på at de ønsker Gareth Bales tjenester på Santiago Bernabeu neste sesong. Real-manager Carlo Ancelotti gikk for noen dager siden ut og bekreftet at han ønsker å hente stjernespilleren.

- Jeg tror klubbene prater for å prøve å finne en løsning, men vi får se hva som skjer, sa Ancelotti.

Uttalelsene fikk Spurs-manager André Villas-Boas til å reagere, og portugiseren mente at Ancelotti burde holde seg for god til å spre slike rykter. Uttalelsene har kommet Ancelotti for øret, og nå vil ikke italieneren snakke mer om vingen.

- Jeg vil ikke snakke om Bale, fordi jeg har allerede gjort ham sint (André Villas-Boas), og jeg vil ikke gjøre noen andre treneren sinna, sier Ancelotti, ifølge Sky Sports.

- Jeg sa ikke noe særlig, og jeg foretrekker å ikke snakke om dette, sier Ancelotti.

Spanske medier hevdet at Gareth Bale ikke ville dukke opp på treningsfeltet til Tottenham i går, for å tvinge fram en overgang til Real Madrid, men waliseren dukket likevel opp.