- Jeg hadde bra kontroll på Ginola

Nummer 14 David Ginola i praktslag hos Spurs mot nummer 14 Vegard Heggem. Ginola var banens beste, uten at Heggem ble finta helt tilbake til Trøndelag.

Men Liverpools poengstim de siste tolv kampen ble stoppet av hjemmegode Spurs. Med en godt jobbende Steffen Iversen foran.

Etter kampen håndhilste de to ungtrønderne på hverandre. Med dusjhår og i dress, spøkte og lo. Steffen blid, Heggem skuffa. Ikke fordi han ble totalt utspilt av Ginola i nummer 14-duellen:

- Jeg spiller på høyresiden og han på venstre, men noen duell mellom oss? Nei, det var det vel ikke. Men de gangene han kom nedover venstresida så følte jeg at jeg hadde bra kontroll, mann mot mann. Han kom ikke forbi, sier Heggem.

Trøyetrikset

Vi som så kampen fra tribuna-veit-best er ikke helt enig. Fordi, alle Liverpools spillere hadde store problemer med å stoppe Ginola i går. På lovlig vis. Han var langhåra og driblefransk. Med silkepasninger.

Heggem måtte bruke holde-trøya-trikset et par ganger. Uten at det hjalp, 3 poeng til Spurs og London. Det opptar Heggem mest. Som han sier:

- Vi kom for å vinne og vi ville vinne, men klarte det ikke. Det er jeg veldig skuffa over.

At Liverpool manglet Robbie Fowler, Michael Owen og Jamie Redknapp betydde mye. Men ikke alt.

- Vi har spilte de fleste kampene denne sesongen uten Owen og Fowler og det har gått bra. Men dessverre ikke i dag.Heggem sistemann

Om den gode franskmannen: - Ginola var bra, det er helt klart, men han vandret over hele banen og han skapte mange farlige sjanser, sier Vegard Heggem som var siste Liverpool-spiller på ballen da Chris Armstrong fikk godt-nytt-år-treff etter snaue 23 minutter. En pooler av en crossball headet Heggem rett opp.- Jeg vant hodeduellen, føler ikke at jeg har noe med målet å gjøre, sier Heggem.Ballen landet et par meter fra Vegard, uten at noen medspillere reagerte. Chris Armstrong - som før det hadde misbrukt to klare målsjanser skapt av Ginola - dro med seg ballen. Fra cirka 18 meter fyrte han av. Mot det høyre hjørnet. Sander Westerveld var etter skuddet, men Sander var sjanseløs.

Steffen nær

Steffen Iversen var også utrolig nær ved å score sitt 13 mål denne sesongen. Like før slutt. En høy ball inn i feltet. Steffen klemt mellom to spillere gikk tårnhøyt, plasserte ballen. Nesten perfekt med hodet, men dessverre for Steffen. Westerveld var nede med hanskehånda.- Godt fornøyd med min egen innsats, kjempebra at Chris scorer, så slipper jeg å lage alle målene i denne klubben, sier Steffen og ler. - Ja, du blir nok toppscorer i Premier League denne sesongen, sier Heggem med et godt smil.PS: Øyvind Leonhardsen er fortsatt skadd. Han så kampen stående bak reservebenken der Espen Baardsen satt. Igjen.