- Jeg hadde en god følelse fra dag én

Mats Zuccarello (31) er optimistisk før starten i sin nye klubb. Han sier det var avgjørende at Minnesota Wild viste at de virkelig ønsket ham.

Oslo  20180622.
Ishockeyspilleren Mats Zuccarello intervjues før veldedighetskampen "Summer Classic" på Ullevaal stadion.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Oslo 20180622. Ishockeyspilleren Mats Zuccarello intervjues før veldedighetskampen "Summer Classic" på Ullevaal stadion. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mandag ble det klart at nordmannens neste stoppested er Minnesota Wild. Zuccarello har skrevet under på en femårskontrakt med klubben som holder til i Saint Paul i Minnesota.

31-åringen har fått en kontrakt som ifølge flere rapporter vil innbringe 255 millioner kroner i løpet av kontraktstiden i Wild.

Hovedpersonen selv fortalte mandag at han er i toppform og klar for å levere på sitt beste nivå.

Følte seg ønsket

- Jeg ser fortsatt på meg selv som ung. Jeg føler meg bedre enn jeg gjorde for fem år siden. Treningsmessig er jeg sterkere. Sesongen jeg hadde, selv om jeg brakk armen, var kanskje den beste jeg har hatt. Jeg føler jeg blir bedre og bedre, sa Zuccarello etter overgangen ifølge Minnesota Wilds hjemmeside.

Etter en god periode i Dallas var Zuccarello koblet til flere klubber. Måten Wild gikk fram på, var avgjørende for nordmannen. Han ble en såkalt «free agent» mandag og kunne signere for hvilken som helst NHL-klubb som ville ha ham.

- Jeg hadde en god følelse fra dag én jeg snakket med dem, og jeg følte at de virkelig jobbet på og ønsket meg. Jeg tror alle mennesker reagerer bra når de føler at de virkelig er ønsket. Så det var spesielt for meg, sier nordmannen ifølge lokalavisen Star Tribune.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer