SKAL FORHANDLE MED KIL: Tom Nordlie (til høyre) vet ikke om han trener Kongsvinger neste år. Her sammen med tidligere styreleder Henrik Mohn. Foto: Arnt E. Folvik / Dagbladet
SKAL FORHANDLE MED KIL: Tom Nordlie (til høyre) vet ikke om han trener Kongsvinger neste år. Her sammen med tidligere styreleder Henrik Mohn. Foto: Arnt E. Folvik / DagbladetVis mer

- Jeg hadde en vill tanke om opprykk

Men Tom Nordlie vet ikke om han trener Kongsvinger neste år.

(Dagbladet): Tom Nordlie har i dag vært i møte med styret i Kongsvinger IL, og styret har ikke lagt skjul på at Nordlie er førstevalg som trener.

Nordlie står med tre seire og to uavgjort på sine fem kamper etter at han overtok som KIL-trener etter Per Brogeland i starten av september.

Drømte om opprykk Nordlie ble hentet for å hjelpe Kongsvinger bort fra bunnstriden, men til Dagbladet sier treneren at klubben kunne kjempet om opprykk dersom alt hadde gått etter planen.

- Resultatene så langt er mer enn godkjent, men jeg hadde en vill tanke om at opprykk var mulig da jeg tok jobben. Spesielt kampen mot Hønefoss (2-2) irriterer meg. Nå ligger vi derimot seks poeng foran Strømmen på nedrykksplass, sier Nordlie til Dagbladet.

Nordlie hadde suksess da han reddet KIL fra nedrykk fra 1. divisjon i 2008, og var en viktig bidragsyter da KIL rykket opp til Tippeligaen året etter.

Nytt møte - Vi vil komme med et konkret tilbud til Tom Nordlie og trenerteamet fredag, sa styremedlem i KIL Asger Jensby til lokalavisa Glåmdalen.

Ifølge Nordlie skal han ha et nytt møte med KIL-ledelsen førstkommende torsdag for å diskutere trenerspørsmålet.

- Jeg har vært i et møte med klubben i dag for å diskutere administrative oppgaver. I neste uke vil vi ha et nytt møte for å se på min framtid. Akkurat nå tenker jeg ikke noe på neste sesong, og bruker heller energi på de resterende kampene, sier Nordlie til Dagbladet.

Han ønsker ikke å snakke om sjansen for å bli værende som trener i klubben.

Tom Nordlie signerte en kontrakt ut sesongen da han ble KIL-trener for andre gang i september i år.

Kongsvinger rykket ned fra Tippeligaen i fjor, og ligger på 9. plass i 1. divisjon da fire kamper gjenstår.

Sandnes Ulf og HamKam ligger på plassene som sikrer opprykk.