- Jeg hadde hørt de ville ta meg

På overtid lyktes waliserne.

(Dagbladet.no): Av spillerne på Brann har Eirik Bakke utvilsomt det mest kjente navnet i Storbritannia. Det fikk den tidligere Leeds-proffen merke da Brann spaserte seg til 6-3 mot Carmarthan Town i går kveld.

Utover i kampen merket Bakke at waliserne ble mer og mer nærgående - og på overtid smalt det.

Bakke ble sparket ned, men den skadeforfulgte midtbanespilleren slapp heldig fra det.

- Det var veldig unødvendig at det skjedde, men jeg er helt fin. Jeg holdt meg bevisst litt vekk fra waliserne i andre omgang, ettersom jeg hadde hørt at de ville ta meg som tidligere englandsproff. Men til slutt fikk de inn en takling, sier Bakke til Bergens Tidende.

Et stykke til toppformen

Sogningen har knapt vært på banen for Brann i Tippeligaen i år, der Martin Andresen og Tijan Jaiteh for det meste har utgjort den sentrale midtbaneduoen.

Nå er også Hassan El Fakiri ankommet Bergen - og Bakke vet at det ikke ligger noen automatikk i at han går inn på laget til søndagens kamp mot Vålerenga, selv om han nå endelig er skadefri.

- Jeg forventer ikke at laget som slo Strømsgodset blir endret på. Jeg må bare jobbe hardt for å vise meg god nok til å komme inn på midtbanen, sier Bakke.

SKULLE TAS: Eirik Bakke merket på waliserne i 2. omgang at det var stas å ta en tidligere Premier League-spiller. Han klarte lenge å holde seg unna - men på overtid slo waliserne kloa i ham. Foto: Erling Hægeland/Dagbladet
SKULLE TAS: Eirik Bakke merket på waliserne i 2. omgang at det var stas å ta en tidligere Premier League-spiller. Han klarte lenge å holde seg unna - men på overtid slo waliserne kloa i ham. Foto: Erling Hægeland/Dagbladet Vis mer

Mons Ivar Mjelde mener 29-åringen fortsatt har et stykke igjen til god, gammel form.

- Bakke får godkjent og er aktuell til å være med i troppen mot Vålerenga. Men det er ingen tvil om at han har en del å gå på før han er tilbake i toppform, sier mMjelde til Bergens Tidende.