Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Vålerenga-trener Ronny Deila

- Jeg hadde ikke hatt større team om jeg var trener i Barcelona

Ingen spillere er kjøpt, men fem nye stillinger er opprettet i Vålerengas støtteapparat. Ronny Deila er tydelig på prioriteringene.

BYGGER KLUBB: Ronny Deila er i full gang som hovedtrener i Vålerenga. Det første han gjør er å forsterke støtteapparatet. Samtidig vokser klubbens nye storstue på Oslo øst stadig.
<span style="background-color: initial;">&nbsp;Foto: Nina Hansen / Dagbladet</span>
BYGGER KLUBB: Ronny Deila er i full gang som hovedtrener i Vålerenga. Det første han gjør er å forsterke støtteapparatet. Samtidig vokser klubbens nye storstue på Oslo øst stadig.  Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Sander Berge (18) skulle helst blitt overtalt til å bli i Vålerenga et år til, men som Ronny Deila sier «det gikk for langt, han ville ut, det var ikke noe jeg kunne gjøre». Når det er sagt - 25 millioner kroner er en god trøst. Men selv om pengene fra belgiske Genk gir Vålerenga handlingsrom er det ikke sånn at de brenner i lomma til VIF-treneren.

Det er viktigere å beholde Ghayas Zahid og optimalisere mulighetene for at skadeutsatte spillere som Moa, Daniel Fredheim Holm og Jonathas Tollås Nation ikke bare når sitt fysiske potensial, men forblir skadefrie slik at de kan bidra uke ut og uke inn.

– Jeg har det jeg trenger, foreløpig, sier Ronny Deila. - Vi trenger noen forsvarsspillere, men vi stresser ikke. Det viktigste nå er at støtteapparatet er på plass.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?