- Jeg hadde ikke trodd på så gode resultater

Drillo storfornøyd etter 0-0 mot Zambia.

GODE BAKOVER: Norge holdt nullen mot Zambia etter at hjemmelaget styrte kampen i stort sett 90 minutter. Fredrik Semb Berge spilte én omgang, og klarte seg bra. 
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
GODE BAKOVER: Norge holdt nullen mot Zambia etter at hjemmelaget styrte kampen i stort sett 90 minutter. Fredrik Semb Berge spilte én omgang, og klarte seg bra. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Zambia - Norge 0-0

(Dagbladet): Norge spilte 0-0 mot Zambia i en privatlandskamp lørdag, og avslutter dermed Afrika-oppholdet uten baklengsmål.

Norge skapte få sjanser, men heller ikke hjemmelaget satte Norges keeper André Hansen på noen store prøver. Kampen ebbet ut 0-0 og blir neppe husket som noen stor forestilling.

- Jeg hadde ikke trodd på fire poeng og så gode resultater. Vi spiller disiplinert og gjør ikke de små tabbene som mot Sør-Afrika. Zambia spiller seg ikke til store sjanser, og det gjør ikke vi heller, sier landslagssjef Egil Olsen til TV 2.

- Det er plusser på så mange av de nye spillerne. Jeg kan ikke trekke fram noen. I dag var Espen Ruud god. Alle de fem bak var gode, sier Drillo, som legger til at flere har spilt seg inn i diskusjonen om videre landslagsspill når VM-kvaliken starter.

Drillos menn vant 1-0 mot Sør Afrika tirsdag denne uka, og skulle prøve seg mot en enda vanskeligere motstander i Zambia, som vant Afrikamesterskapet for snart ett år siden.

Zambia skapte de største sjansene i kampen - men klarte ikke overliste Norges målmann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer