Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg hadde ikke vært fornøyd hvis jeg havnet på Instagram så lettkledd

Gull-heltene om garderobe-snakkis.

VEKKER OPPSIKT: Brøndby-profilen Teresa Nielsen la ut dette bildet (t.v) etter toppkamp i den danske serien. Bildet har vekket oppsikt i hele Europa. LSKs Lene Mykjåland synes ikke noe om stuntet. Foto: NTB Scanpix/Instagram
VEKKER OPPSIKT: Brøndby-profilen Teresa Nielsen la ut dette bildet (t.v) etter toppkamp i den danske serien. Bildet har vekket oppsikt i hele Europa. LSKs Lene Mykjåland synes ikke noe om stuntet. Foto: NTB Scanpix/Instagram Vis mer

LSK Kvinner - Trondheims-Ørn 3-1

TELENOR ARENA (Dagbladet): LSK Kvinner er cupmestere og avsluttet året med «the double».

Lørdag kveld ventet en velfortjent fest etter snuoperasjonen og 3-1-seieren mot Trondheims-Ørn.

Et dansk garderobebilde er derimot blitt en snakkis i fotballverden og har møtt kritikk de siste dagene. Det skjedde etter at Brøndby-profilen Theresa Nielsen (28) publiserte et garderobebilde fra seieren i toppkampen mot Fortuna Hjørring.

- Når enden er god, er allting godt, skriver Nielsen sammen med bildet av lettkledde Brøndby-spillere.

De norske LSK-heltene og målscorerne i cupfinalen mener de aldri kunne publisert noe lignende på sosiale medier.

- Njei. Det tror jeg ikke. Jeg tror ingen på laget kunne gjort det. Står de nakne? Vi kler oss heller i gull vi, sier Herlovsen til Dagbladet.

Hun får støtte av lagvenninne Lene Mykjåland som også ser bildet i pressesonen på Telenor Arena.

- Om vi feirer nakne? Vi kunne sikkert gjort det der, men aldri tatt et bilde og lagt det ut offentlig. Jeg hadde ikke lagt ut rumpa mi på Instagram. Men vi kunne feiret sånn, det er jo helt uskyldig, sier Mykjåland.

- Morsomt Alt fra nederlandske Telegraaf, engelske Daily Mail og svenske Expressen har omtalte det spesielle garderobebildet de siste dagene

- Er dere varsomme med bilder fra fotballkamer, Mykjåland?

- Jeg hadde ikke vært fornøyd hvis jeg havnet på Instagram så lettkledd, sier Mykjåland

Svenske Mimmi Löfwenius følger opp:

- Det bildet er bare morsomt. «Show some ass». Men vi kunne ikke gjort noe sånt, haha, sier Löfwenius til Dagbladet.

Kritikk Bildet til Teresa Nielsen har møtt kritikk og fotballedere har ment det oppfattes som useriøst. Blant annet FC Rosengårds klubbdirektør Klas Tjebbes mener det kan skade spillernes omdømme.

Nielsen selv forsvarer bildet.

- Det er ikke slik at vi jager oppmerksomhet. Vi har bare hatt det kult etter en uke med gode resultater. Det var spontant, sier Nielsen til Expressen.

Den danske spilleren har over 60 landskamper og spiller for serieleder Brøndby i Danmark.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling