BARE KONTAKT?: Luis Suarez sier det bare var en liten kollisjon. Giorgio Chiellini er ikke enig. Foto: AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO/ NTB Scanpix
BARE KONTAKT?: Luis Suarez sier det bare var en liten kollisjon. Giorgio Chiellini er ikke enig. Foto: AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO/ NTB ScanpixVis mer

- Jeg hadde kontakt med skulderen hans, ikke noe mer enn det

Luis Suarez hevder seg uskyldig.

(Dagbladet): Luis Suarez tok bladet fra munnen i møte med uruguayansk TV i mixed zone: 

- Jeg hadde kontakt med skulderen hans, ikke noe mer enn det. Denne typen situasjoner oppstår hele tida, sier han ifølge den uruguaynske TV-kanalen Subrayado.

Om at Fifa etterforsker hendelsen, og at han risikerer opp til to års utestengelse, lot han seg ikke affisere av.

- Jeg veit ingenting. Om Fifa analyserer hver eneste hendelse på banen separat, blir det komplisert. Jeg er fornøyd med at vi gikk videre i turneringa etter å ha slått ut et europeisk lag. Det så vanskelig ut etter den første kampen mot Costa Rica, men i dag gjorde vi en fantastisk kamp. 

Uruguay-forsvarer Diego Lugano valgte å kritisere Giorgio Chiellini etter at italieneren hevdet å ha blitt bitt av Luis Suárez.

- Det verste er holdningen til Chiellini, sa Lugano da han ble spurt om hendelsen.

- Han er en stor spiller som har hatt en stor karriere, men det stemmer ikke med italiensk fotballs historie å rope og skrike for å få en rival straffet, fortsatte han.

- Som menneske skuffet han meg totalt. Jeg så virkelig opp til ham tidligere.