- Jeg hadde kontakt med skulderen hans, ikke noe mer enn det

Luis Suarez hevder seg uskyldig.

BARE KONTAKT?: Luis Suarez sier det bare var en liten kollisjon. Giorgio Chiellini er ikke enig. Foto: AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO/ NTB Scanpix
BARE KONTAKT?: Luis Suarez sier det bare var en liten kollisjon. Giorgio Chiellini er ikke enig. Foto: AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Luis Suarez tok bladet fra munnen i møte med uruguayansk TV i mixed zone: 

- Jeg hadde kontakt med skulderen hans, ikke noe mer enn det. Denne typen situasjoner oppstår hele tida, sier han ifølge den uruguaynske TV-kanalen Subrayado.

Om at Fifa etterforsker hendelsen, og at han risikerer opp til to års utestengelse, lot han seg ikke affisere av.

- Jeg veit ingenting. Om Fifa analyserer hver eneste hendelse på banen separat, blir det komplisert. Jeg er fornøyd med at vi gikk videre i turneringa etter å ha slått ut et europeisk lag. Det så vanskelig ut etter den første kampen mot Costa Rica, men i dag gjorde vi en fantastisk kamp. 

Uruguay-forsvarer Diego Lugano valgte å kritisere Giorgio Chiellini etter at italieneren hevdet å ha blitt bitt av Luis Suárez.

- Det verste er holdningen til Chiellini, sa Lugano da han ble spurt om hendelsen.

- Han er en stor spiller som har hatt en stor karriere, men det stemmer ikke med italiensk fotballs historie å rope og skrike for å få en rival straffet, fortsatte han.

- Som menneske skuffet han meg totalt. Jeg så virkelig opp til ham tidligere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer