- Jeg hadde nok ikke ledet, men jeg hadde ikke vært så langt bak

Henrik Kristoffersen falt fra drømmestart.

UTE, MEN IKKE NEDE: Henrik Kristoffersen trøstet seg med at han kjørte bra både før og etter fallet i sesongåpningen i østerrikske Sölden. Her forklarer han fallet for norsk presse. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
UTE, MEN IKKE NEDE: Henrik Kristoffersen trøstet seg med at han kjørte bra både før og etter fallet i sesongåpningen i østerrikske Sölden. Her forklarer han fallet for norsk presse. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SÖLDEN (Dagbladet): Sesongåpninga ble akkurat slik den ikke skulle være for supertalentet Henrik Kristoffersen. Rett før andre mellomtid kjørte han effektivt ut av løpet da han kom på innerski. Likevel fullførte han løpet, men kvalifiserte seg naturlig nok ikke til andreomgangen.

- Det ble litt mye vinkel, og så tror jeg at jeg er litt tett på porten så skoen går ned i snøen. Da glipper kanten og da slår den inn i ytterskia. Jeg vet ikke om jeg vil si klassisk innerski, men det er i hvert fall nært, sier Henrik til Dagbladet og smiler.

Ville vært med i tet For selv om han skled ut av åpningsrennet, tok en strafferunde opp i bakken før han fullførte 6.55 sekunder bak ledende Marcel Hirscher, var han ikke altfor nedbrutt.

På første mellomtid hadde han nest beste tid, bare 28 hundredeler bak Hirscher. På flata inn mot mål knep han nye hundredeler på østerrikeren i tet.

- Jeg vet ikke om det var et toppløp, jeg gikk jo på innerskia før mellomtida, men jeg lå vel passe bra an. Jeg hadde nok ikke ledet, men jeg hadde nok ikke vært så langt bak heller. Jeg føler jeg kjører ganske bra på ski, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer