- Jeg hadde tatt Drillos videre i VM

PARIS (Dagbladet): Brasil-trener Mario Zagallo er kampklar. Nå får Drillo så pælene passer: - Hvis jeg hadde vært Norges trener, hadde laget gått videre i VM, sier Zagallo.

Det kommer krystallklare meldinger fra Brasils sjef. Han har fått nok spark i skinnleggen av Norges trener. Med to seirer i baklomma fyrer han løs mot Egil Olsen.

- Marokko fortjener å gå videre i turneringen. Jeg har verken sans for spillestilen til Norge eller Skottland, sier Zagallo.

Tungt

Brassetreneren har tatt uttalelsene fra Drillo tungt. For en liten mann fra et lite land har ingen rett til å ydmyke Brasils fotballsjef. Det er derfor Zagallo nå snakker rett fra levra. Og gjentar:

- Drillo snakker for mye. Han sier han kjenner alle lagene i VM. Jeg kjenner fremdeles bare ett - Brasil, sier Zagallo.

Han synes Norge hadde et godt lag før VM, men ikke nå lenger. Nå er det Brasil og Nigeria som har tatt over føringa.

  • Zagallo sier ingenting om hva han ville gjort med Drillos for å sparke dem videre i turneringen. Den hemmeligheten slippes vel først etter kampen på tirsdag - om han vil si noe i det hele tatt.

Lykke til

Spillerne er heller ikke i tvil om hvem de fryktet mest hos Norge: Det er ikke sjefen sjøl - Drillo, men Tore André Flo.

Mannen med verdens beste frispark tillater seg å være like ovenpå som Zagallo:

- De må utrette mirakler for å slå oss tirsdag. Jeg kan bare si èn ting: Lykke til, sier Roberto Carlos.

Krigen er i gang, i hvert fall på det verbale planet. I går var ikke Egil Olsen på den frivillige norske treninga. Derfor har han heller ingen kommentarer til Brasil-gjengens friske utspill i dagens avis.

Uten å være innehaver av telepatiske evner kan man nok anta at Drillo neppe er enig i Zagallos påstand: At brasilianeren hadde gjort jobben bedre med Flo og co.?

Midtbanespilleren Leonardo krysser fingrene for at Mario Zagallo tar ut det beste laget mot Norge på sankthansaften.

- Det hadde vært ille å tape mot Norge. Det ville sådd tvil om vår kapasitet ute i verden, sier Leonardo.

  • Siste stemningsrapport fra den gul-grønne leiren: Zagallo er i strålende humør. Han tillater seg å sende flere frekkiser med adresse La Baule og Drillo. Det lover ikke godt for tirsdagen.
<B>MÅ'KKE KOMME HER...</B>Nå er Mario Zagallo på offensiven igjen. Han mener Drillo gjør en dårlig jobb med Drillos.