- Jeg handset ikke

LONDON (Dagbladet): Tottenham- Manchester United 3- 1. Steffen Iversen påstår han ikke handset før han kranglet ballen i nettet bak Mark Bosnich. Her er bildebeviset som viser at han ikke snakker sant.

Men det spiller egentlig ingen rolle. Tottenham hadde vunnet uansett, og Lille-Ivers var et eneste stort smil etter kampen.

Hva gjør Tottenhams toppscorer etter at han har vært med på å banke United? Jo, han er i perlehumør og spiser London-middag sammen med mamma. Flink gutt!

- Mamma, United-supporter? Nei, nå få du gi deg. Hun holder med Tottenham, sier en kjempeblid Steffen Iversen etter to ganger 45 våte minutter på det som må kunne kalles Wet Hart Lane.

- Stemningen i garderoben var overlegen. Vi slo United, vi spilte bra i perioder og vi ligger jo dæven meg på 5. plass. Det er bra, sier unge Iversen.

Ikke håndball

- Ensom spiss?

- Ja, det blir tungt i perioder, spesielt mot United, men sånn er det.

- Hvorfor var du så forbanna på Phil Neville?

- Han holdt hele tida på med å dunke meg i ryggen. Det liker jeg ikke.

- Og målet ditt, der handset du ?

Steffen blir litt alvorlig, før han tar trøndersats:

- Jeg handset ikke, nei og nei. Det var en fin scoring, det ble mål, sier han og smiler.

Vil ikke svare

Et smil som sir Alex Ferguson ikke hadde.

Han prøvde å si at han var veldig godt fornøyd, men som vanlig svarte han ikke på nærgåendespørsmål som om det var en liten krise i United etter fem kamper og bare en seier (mot Watford).

Han ville heller ikke svare på Dagbladets spørsmål om forsvaret var en smule lekk etter åtte mål på to bortekamper i London.

Han var likevel fornøyd med innhoppet til Solskjær: Han prøvde å skape noe. Forresten mener jeg vi spilte en meget bra kamp, sier sir Alex. Ja vel.

Postordre

George Graham på sin side var et eneste stort smil:

- Jeg tenker vi overrasket United i dag. En utrolig kamp av mine gutter.

Og gamle Goggen Graham har rett. For etter at Ryan Giggs ga United ledelsen i 1. omgang slo Tottenham om taktikken: Vi ga dem for mye rom, det forandret vi på.

Men Graham innrømmer at Tottenhams to første mål kom etter tilfeldigheter.

STEFFENS MÅL : Mickael Silvestre (spilte istedenfor Henning Berg) ordnet en corner på billigsalg. Tim Sherwood gikk høyest, stusset og der kom Iversen. Han satt og lå sammen med Mark Bosnich. Sistnevnte klarte ikke å få fatt i ballen. Iversen fotet den inn liggende. Herlig.

2- 1 til Spurs ordnet Paul Scholes, et meget bra sjølmål. Signert rødt hår.

3- 1 var en perle fra backen Stephen Carr. Han ga blaffen i alt og alle. Forserte oppover, og fra cirka 25 meter sendte han av gårde en megasuser. Forbi postordre-keeper Bosnich.

Jubel for Leo og Ivers. Fortjent.

HANDSET:</B> Ballen traff hånda til Steffen Iversen før han scoret Tottenhams første mål i går. Iversen fotet ballen inn liggende.