- Jeg håper å spille i morgen og ser fram til det

Gladnyhet for Real før toppkamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

 Real Madrid-vingen Gareth Bale er frisk og klar for kamp når Real Madrid tirsdag gjester Bayern München til kamp om finalebillett i mesterligaen.

Waliseren har vært enestående for Real Madrid denne sesongen, men har slitt med sykdom den siste uka. Mandag erklærte han seg kampklar.

- Jeg føler meg bra. Jeg har hatt et par dager med trening. Jeg håper å spille i morgen og ser fram til det. Vi er klare for å gi alt vi har og gjøre vårt beste, sa Bale.

Den tidligere Tottenham-spilleren sto over spanjolenes 4-0-seier over Osasuna i helgen med forkjølelse. Trolig trenger Carlo Ancelotti all det skytset han kan, da Bayern München er ventet å gå ut i hundre på eget gress tirsdag.

- Vi har et lite overtak fra den første kampen (1-0-seier), men det er alt. Vi vet at det blir tøft. Vi har absolutt ikke tatt avansementet på forhånd, sa Real Madrid-sjefen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer