Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Jeg håper at alle blir syke

Svensk brannfakkel.

SLEIVSPARK: Sabina Jacobsen møter Norge i semifinalen fredag. Til svensk presse sier landslagsspilleren at hun håper flere norske spillere blir syke. Foto: EPA / Antonio Bat
SLEIVSPARK: Sabina Jacobsen møter Norge i semifinalen fredag. Til svensk presse sier landslagsspilleren at hun håper flere norske spillere blir syke. Foto: EPA / Antonio Bat Vis mer

• Norge - Ungarn 25-29

DEBRECEN (Dagbladet): Norge møter Sverige i EM-semifinale fredag. Og svenskene har fått med seg at den norske troppen er rammet av sykdom.

Til svenske Expressen kommer Sabina Jacobsen (25) med en brannfakkel mot de norske spillerne.

- Jeg håper alle blir syke. Det gagner oss om noen ikke er med, så vi kan jo alltids håpe, sier Sabina Jacobsen til avisa.

Hun legger til:

- Da vi kom til finale i 2010 var det en overraskelse. Nå vil vi ha mer. Vi skal til finale, sier Jacobsen.

For i den norske troppen måtte Camilla Herrem og Sanna Solberg stå over i tapet mot Ungarn. Også Silje Solberg, Emily Stang Sando og Emilie Hegh Arntzen har slitt de siste dagene. Som om ikke det var nok så måtte assistenttrener Mia Hermansson holde seg borte fra kampen mot Ungarn.

- Situasjonen er ikke kritisk. Jeg føler vi har kontroll, sier landslagslege Nils Ivar Leraand til Dagbladet etter kampen.

Etter Ungarn-kampen ble målvaktene Solberg og Sando skjermet fra pressen.

- Det har vært en spesiell dag, og det var en spesiell kamp, sier Ida Alstad til Dagbladet.

- Alle synes synd på de som er syke. Vi har snakket mye om dette i laget om hvordan vi skal løse dette. Det handler om å gjøre det beste ut av situasjonen. Noen må kanskje spille på litt uvante plasser. Men vi håper alle er friske til Sverige-kampen, sier Alstad til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media