I GANG MED OPPKJØRINGEN: Wes Morgan under 2-1 seieren mot Oxford. Foto: NTB scanpix
I GANG MED OPPKJØRINGEN: Wes Morgan under 2-1 seieren mot Oxford. Foto: NTB scanpixVis mer

- Jeg håper at han og alle andre vil følge i mine fotspor

De engelske mesterne har allerede mistet N'Golo Kanté til Chelsea, men Leicester-kaptein Wes Morgan går ut og oppfordrer lagets resterende spillere til å bli.

Det gjelder særlig midtbanespilleren som ble kåret til Premier Leagues beste spiller forrige sesong, Riyad Mahrez, som skal være i søkelyset til flere av storklubbene ute i Europa.

– Jeg vet at der har vært mye snakk om et klubbskifte for ham, men jeg håper at han og alle andre vil følge i mine fotspor, sier Morgan, som selv forlenget kontrakten med Leicester på onsdag.

ETTERTRAKTET: Riyad Mahrez. Foto: NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Riyad Mahrez. Foto: NTB Scanpix Vis mer

– Vi vil gjerne beholde våre nøkkelspillere og bygge på med nye spillere, for vi har masse å spille om denne sesongen. Vi blir nødt til å la overgangsryktene ligge, og så må vi fokusere på å prestere på banen, fortsetter engelskmannen.

Landslagsspissen Jamie Vardy har allerede sverget troskap til Leicester, til tross for at 29-åringen var koblet til flere store klubber i sommer, inkludert ligarival Arsenal.

– Vi har noen fantastiske spillere, så det er helt naturlig at større europeiske klubber vil ha våre spillere. Jeg regner med at interessen skyldes våre prestasjoner forrige sesong, sier Morgan.

Så langt i overgangsvinduet har Leicester sikret seg en forsterkning i hvert ledd før de kommende sesong blant annet skal ut i mesterligaen.

Ron-Robert Zieler (keeper), Luis Hernandez (forsvar), Nampalys Mendy (midtbane) og Ahmed Musa (angrep) har alle signert for Claudio Ranieris menn.

(NTB)