- Jeg håper dette er slutten, og ikke begynnelsen

Idrettsstjerner lar barten gro i en måned. Noen drar den litt langt. Se nytt «Fotballfeber»!

(Dagbladet): Ukas «Fotballfeber» er endelig her.

I studio sitter Strømsgodsets skadeplagede kaptein Alexander Aas, og Vålerenga-spiller Tina Wulf.

Wulf er fra Molde og heier selvsagt på romsdalingene i kampen om gullet. I «Fotballfeber» er hun vår Molde-ekspert og diskuterer med Aas om hvem av de to som stikker av med gullet i Tippeligaen 2012.

Det er blitt november og det betyr én ting: Den årlige Movember-kampanjen er i gang. For å rette oppmerksomhet rundt menns helse, med fokus på prostatakreft, sparer fotballspillerne barter. I Strømsgodset er de igang for fullt. Aas røper hvem av gutta som allerede har fått fram en heftig mustasj.

Men det er ikke bare fotballgutta som anlegger hår på overleppa. I dagens episode viser vi også andre idrettsstjerner, og noen av dem har dratt utfordringen ekstra langt, som for eksempel hockeygutta i Stavanger Oilers.

Tina Wulf og Vålerenga har en kamp igjen i Toppserien før sesongen er over. De ligger på en foreløpig 10. plass og 24-åringen oppsummerer lagets sesong.

Vi viser også et klipp fra jentefotball i USA, som har gått sin seiersgang på nettet de siste dagene. I kampen mellom Amherst og Colby viser Emily Little en noe uortodoks måte å drøye tid på.
- Ufint, sier Alexander Aas.

I tillegg får Wulf seg en ørliten overraskelse!