- Jeg har aldri brukt ulovlige midler

Kostadinos Kenteris er utskrevet fra sykehuset i Aten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg har aldri brukt ulovlige midler, sa Kenteris, som likevel risikerer to års utestengelse etter at han ikke dukket opp på en dopingkontroll i deltakerlandsbyen i Aten sammen med Ekaterini Thanou for fem dager siden.

De to var innblandet i en mystisk motorsykkelulykke noen timer etter at de skulle ha møtt dopingjegerne. Deretter har de ligget på sykehus siden torsdag kveld.

To ganger har Den internasjonale olympiske komiteen (IOK) villet ha dem på høring med disiplinærkomiteen sin, men ingen av utøverne har dukket opp. Mandag sendte de treneren og advokaten sin, og da ble det bestemt at de skal møte for komiteen onsdag.

Urettferdig

- Det som skjer nå er veldig urettferdig. Alle dem som korsfester meg nå på TV og i aviser, er de samme som gjerne ville bli fotografert sammen med meg etter triumfene mine. Men etter korsfestelse kommer oppstandelse, sa Kenteris til pressefolkene som flokket seg rundt bilen han ble kjørt bort i utenfor sykehuset.

Styreformannen i arrangementskomiteen for OL i Aten, Marton Simtsek, sa at de to sprinterne skulle forklart seg med en gang det ble kjent at de ikke hadde avlagt dopingtesten de var innkalt til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer