HETS: Rosenborgs Rade Prica ble konfrontert av illsinte RBK-fans etter tapet mot Brann. - Det var klart jeg var lei meg da jeg dro hjem, sier svensken.
Foto: Erlend Aas / Scanpix
HETS: Rosenborgs Rade Prica ble konfrontert av illsinte RBK-fans etter tapet mot Brann. - Det var klart jeg var lei meg da jeg dro hjem, sier svensken. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

- Jeg har aldri opplevd noe så personlig

Rade Prica etter supporterhetsen.

(Dagbladet): Rosenborg fikk juling av Brann på Lerkendal søndag kveld. Etter at Molde feilet mot Strømsgodset, hadde trønderne en mulighet til å skape litt spenning i toppen med to serierunder igjen.

RBK tapte 3-6, og etter kampen var supporterne forbanna på egne spillere.

I klippet over kan du se Pricas reaksjon til RBK-supporterne på stillingen 1-5. Etter kampen ble Prica stående å diskutere med et titalls fans som ventet utenfor spillerinngangen på Lerkendal.

«Du skal ikke peke på oss når dere ligger under med 1-6, pek på dere selv», «Du ødelegger klubben vi elsker» og «Rade er ikke unnskyldt før han donerer hele lønna si til Kjernen», var blant tilropene til supporterne.

- Jeg har aldri vært med på noe lignende. Da jeg spilte i Tyskland hendte det at hele laget kjørte hjem en annen vei enn den vanlige, da fansen ventet. Men aldri har jeg opplevd noe så personlig, sier Prica i et intervju med Adresseavisen.

Prica har i etterkant av situasjonen sett at han opptrådte feil.

- Det var dumt gjort av meg å reagere slik jeg gjorde. Jeg var ikke forbannet på fansen. Jeg var forbannet på meg selv og på hele laget. Da hender det dumme saker, sier Prica.

Prica har beklaget seg etter hendelsen, men sier han var langt nede da han forlot Lerkendal søndag.

- Det var klart jeg var lei meg da jeg dro hjem. Jeg håper de har tatt unnskyldningen til seg for jeg mener det virkelig, sier Prica.