- Jeg har aldri sagt at Ronaldo er en slave

Kuvending fra Blatter.

• Ronaldo var enig med Blatter:  - Dere vet hva jeg har sagt

FIFA-president Sepp Blatter mener han ble feilsitert da han kom med uttalelsen om at Cristiano Ronaldo er en moderne slave.

I forbindelse med den pågående overgangssagaen, der Ronaldo kobles til Real Madrid, skapte det sjokkbølger da FIFA-sjefen ble sitert på at han mente Ronaldo var en moderne slave.

Men:

- Jeg har aldri sagt at Ronaldo er en slave. Men jeg sa at det er slaveri med unge spillere, når europeiske klubber prøver å få 13, 14 og 15-åringer til klubbene. Dette er, etter min mening, moderne slaveri, sier Blatter.

- Jeg nevnte aldri Ronaldo i denne sammenheng. Men pressen fordreide det, sier Blatter.

I et intervju for en måneds tid siden sto det at Blatter mente Manchester United burde slippe Ronaldo til Real Madrid. Hvis ikke var de slavedrivere, var Blatters mening ifølge avisen.

Uttalelsen skapte sjokkbølger. Menneskerettighetsaktivister, fotballegender, politikere og flere andre kritiserte Blatter.

VIL TIL REAL MADRID: På tross av ligagull og Champions League-seier har Cristiano Ronaldo ytret ønske om å bytte fra rød til hvit trøye. Manchester United har kontrakt med toppscoreren i fire år til. Foto: Scanpix/Ap
VIL TIL REAL MADRID: På tross av ligagull og Champions League-seier har Cristiano Ronaldo ytret ønske om å bytte fra rød til hvit trøye. Manchester United har kontrakt med toppscoreren i fire år til. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

(NTB-AP)

- Jeg har aldri sagt at Ronaldo er en slave
OMBESTEMTE SEG? Sepp Blatter mener han aldri har stemplet Ronaldo som en kontraktsslave.