BLE IKKE INTERVJUET: Marquinhos rykket i går kveld ut på Twitter for å dementere uttalelser om Barcelona og PSG. Foto: AFP / MARTIN BUREAU / NTB SCANPIX
BLE IKKE INTERVJUET: Marquinhos rykket i går kveld ut på Twitter for å dementere uttalelser om Barcelona og PSG. Foto: AFP / MARTIN BUREAU / NTB SCANPIXVis mer

- Jeg har aldri sagt de tingene, og det er ikke min stemme

Radiokanal med gedigen intervju-tabbe.

(Dagbladet): Marquinhos ble verdens dyreste tenåringsback da PSG kjøpte han fra Roma for 32 millioner euro sist sommer.

Denne sommeren kobles 20-åringen til Barcelona, og søndag slapp den katalanske radiostasjonen RAC1 intervjuet som rystet Paris Saint Germain og PSG-fansen.

Bedre enn PSG Marquinhos sa tilsynelatende på lufta at han ikke bare var bare interessert i et klubbskifte. Brasilianeren slo fast at Barcelona var en «langt bedre» klubb enn PSG.

Ikke bare det: Å dra på seg den blårøde trøya var en drøm for ham. Dessuten er det bedre å leve i Barcelona enn i Paris, med en finere spillestil.

Problemet var bare at Marquinhos aldri hadde snakket med RAC1. Det tvitret spilleren selv i går kveld.

- Uttalelsene hos RAC1-radio er helt falske. Jeg har ikke sagt de tingene, og det er ikke min stemme, skriver stopperen både på fransk og portugisisk.

Feil rom Ifølge Insidespanish Football og franske 20 minutes skjedde gigantglippen fordi radiokanalen intervjuet feil spiller via telefon. Reporteren snakket med keeperen Marcos, i stedet for PSG-stopperen Marquinhos. Også radiokanalen bekrefter tabben og beklager dypt.

Forvekslingen kunne skje fordi «Marquinhos» fulle navn er Marcos Aoás Corrêa. Keeper «Marcos» er døpt Marcos Felipe de Freitas Monteiro.

Marcos er keeper i Brasils U21-tropp. Han og Marquinhos, som nylig ble VM-vraket, er for tida i franske Toulon og spiller U-turnering. Og det var nettopp keeperen som tok røret da spillerhotellets sentralbord viderekoblet radiokanalens anrop.

SERIE A-SPILLER SOM 18-ÅRING: Marquinhos kom til Roma fra Corinthians i 2012. Foto: AFP PHOTO / VINCENZO PINTO / NTB SCANPIX
SERIE A-SPILLER SOM 18-ÅRING: Marquinhos kom til Roma fra Corinthians i 2012. Foto: AFP PHOTO / VINCENZO PINTO / NTB SCANPIX Vis mer

Fluminense-keeperen Marcos leverte villig vekk over telefonen fra hotellrommet.

- Det er mitt ønske å spille for Barca. Jeg vil spille Barca, ikke PSG, sa keeperen i radiointervjuet.

Barca-rykter 18-årige Marcos kan glemme Barcelona, inntil videre. Men paradoksalt nok kan det hende Marquinhos likevel blir Barcelona-spiller i løpet av overgangsvinduet.

PSG har kjøpt inn David Luiz for opptil 50 mill. pund og i dag skriver El Mundo Deportivo at Barcalona har lagt inn et bud på 20 millioner euro - pluss høyreback Dani Alves - for stoppertalentet.

MEST LOVENDE I VERDEN: Marquinhos ble rangert som en av verdens ti mest lovende i en Guardian-kåring fra januar. Foto: AFP / AL-WATAN DOHA/KARIM JAAFAR / NTB SCANPIX
MEST LOVENDE I VERDEN: Marquinhos ble rangert som en av verdens ti mest lovende i en Guardian-kåring fra januar. Foto: AFP / AL-WATAN DOHA/KARIM JAAFAR / NTB SCANPIX Vis mer