I HARDT VÆR: Francesco Totti og Philippe Mexes passerer cuptrofeet etter finaletapet for Inter onsdag kveld. Francesco Totti må forsvare seg mot rasismebeskyldninger etter at han angrep Mario Balotelli i sluttminuttene.Foto: SCANPIX/AP/Andrew Medichini
I HARDT VÆR: Francesco Totti og Philippe Mexes passerer cuptrofeet etter finaletapet for Inter onsdag kveld. Francesco Totti må forsvare seg mot rasismebeskyldninger etter at han angrep Mario Balotelli i sluttminuttene.Foto: SCANPIX/AP/Andrew MedichiniVis mer

- Jeg har aldri sagt noe rasistisk

Totti må forsvare seg etter overfallet på Balotelli.

||| (Dagbladet): Agenten til Inter-spiss Mario Balotelli mener Francesco Totti bør utestenges i seks måneder dersom nedsparkingen i sluttminuttene av onsdagens cupfinale var planlagt.

Mino Raiola sa i går at Tottis innrømmelser om at han var drevet av hevntanker etter Balotellis gester mot Roma-fansen året i forveien, underbygger påstanden om at overfallet ikke var i affekt.

Balotelli selv beskyldte Totti for å ha kommet med rasistiske bemerkninger under kampen.

Nå avviser Roma-stjernen påstandene.

Aldri sagt noe rasistisk
- Etter å ha sett situasjonen utvikle seg de siste dagene, har jeg bestemt meg for å ikke bidra til økt spenning, skriver Totti på sine offisielle hjemmesider, via goal.com.

- Men det er en ting jeg må få klargjort: Jeg har aldri vært en rasist, jeg vil aldri bli rasist, og jeg har aldri sagt noe rasistisk. Jeg gjentar det nå, og vil gjøre det i framtiden. Aldri. Nå vil jeg unngå videre distraksjoner, og konsentrere meg om innspurten med Roma, fortsetter Roma-legenden.

Hevnet seg
Den stygge episoden skjedde like før full tid, da Balotelli elegant driblet seg fri på venstrekanten.

Bakfra kom Totti stormende, og uten sjanse for å nå ballen klinte han til Inter-spissen i knehøyde.

TV-repriser viser også hvordan Totti tilsynelatende kakker Balotelli i hodet mens han ligger nede.

- Du kan ikke alltid overse stygge fornærmelser på banen, særlig når det alltid kommer fra den samme personen. Jeg sparket Balotelli fordi han fornærmet meg to ganger, og for det han gjorde på San Siro (Giuseppe Meazza) i fjor. Jeg har ikke glemt, forklarte han etter kampen.

Inter vant for øvrig finalen 1-0.

Her kan du se Tottis nedsparking av Balotelli (spol 25 sekunder inn i videoen)